Hvad siger kunderne?

Lyskæde til flagstang

Der er mange måder at pynte op til jul på. Nogle pynter hele hjemmet op med juledekorationer. Andre pynter op i deres have med en flot julebelysning i kulørte lamper og projektører med julemotiver. Men hvorfor ikke også pynte din flagstang med en lang og flot lyskæde? Hos ELVVS finder du lyskæder i tre forskellige størrelser 7-9 meter, 9-11 meter, 10-20 meter. En lyskæde til flagstang er stadig en forholdsvis ny ting, men den er blevet yderst populær. Ikke nok med at det er utroligt flot med en lyskæde i de mørke vintermåneder, så kan det også være en god måde at fortælle dine naboer at julen er på vej. Vælger du at pynte op med julelys i din flagstang, er det ikke kun dig selv der får glæde af det, men også din nabo og resten af området.

Lyskæder til flagstang med vandfalds effekt

Har du en lyskæde du kan pynte din flagstang med, kan du skabe en illusion om et kæmpe juletræ i haven. Måden du får lysene op på, er ved at hejse den til tops i snoren og derefter fastgøre den ved hjælp af pløkker eller barduner. Hos ELVVS finder du flere modeller af lyskæder til flagstang, så du kan finde en uanset om du har en stor eller en lille flagstang. Nogle af vores lyskæder til flagstænger kan du få med vandfaldseffekt, så det dit lys laver flotte bølger, der imiterer en vandfalds lignende effekt.

Billige lyskæder

En flagstang kan se imponerende og elegant ud, når den er beklædt med en lyskæde. Det får både haven og flagstangen til at syne større og er hyggelig at se på. Derudover, vil din flagstang kunne ses på lang afstand. Vil du gerne have julebelysning, som er udover det sædvanlige, så er en flagstangs lyskæde det rigtige for dig. Julebelysningen vil få flagstangen til, at lyse op som et kæmpe stort og imponerende juletræ. Vi har altid prismatch på vores varer, så du er altid sikret på at få en lyskæde til den bedste pris hos os.

 

Et øjeblik...