Pendelophæng & lampeophæng

Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
skrue m hvid mm 3-8 98 type pendelophæng
PENDELOPHÆNG TYPE 98 3-8 MM HVID M/SKRUE Varenr.: 1039015078 14,95 DKK pr. stk.
stk.
skrue m sort mm 3-8 98 type pendelophæng
PENDELOPHÆNG TYPE 98 3-8 MM SORT M/SKRUE Varenr.: 1039015065 16,25 DKK pr. stk.
stk.
stk.
hvid mm 3-8 97 type lampeophæng
LAMPEOPHÆNG TYPE 97 3-8 MM HVID Varenr.: 1039015476 14,95 DKK pr. stk.
stk.
hvid krog for pendelophæng
Pendelophæng for krog, hvid Varenr.: 5449504201 7,38 DKK pr. stk.
stk.
sort mm 3-8 97 type lampeophæng
LAMPEOPHÆNG TYPE 97 3-8 MM SORT Varenr.: 1039015463 14,95 DKK pr. stk.
stk.
stk.
sort krog for pendelophæng
Pendelophæng for krog, sort Varenr.: 5449504214 7,38 DKK pr. stk.
stk.
klar ledningsforkorter torpedo
Torpedo Ledningsforkorter klar Varenr.: 473653 34,00 DKK pr. stk.
stk.
Vores mest populære
Hvad siger kunderne?

Skal du i gang med at hænge lamper op derhjemme eller på kontoret? Så har du brug for lampeophæng til at få styr på lamper og ledninger. Heldigvis er du landet det rette sted, for her hos Elvvs finder du et bredt udvalg af forskellige ophæng til din belysning. Vi forhandler blandt andet lampeophæng og pendelophæng fra Lauritz Knudsen og Nordlux, som er kendt for deres gode produkter. Kvaliteten er god, og prisen er lav – ligesom det skal være med el ophæng og tilbehør til lamper og pendler. Det behøver ikke koste en bondegård for at være af en god og holdbar kvalitet. 

Lampeophæng er uundværlige

Selvom et lampeophæng ikke ser ud af meget, så er det en fuldstændig uundværlig del af tilbehøret til lamper og pendler i den moderne bolig. Et lampeophæng eller pendelophæng er lige til at skrue op i loftet og sætte ledningen fast i, så lampen kan hænge godt og sikkert ned fra det ønskede sted i loftet. 
Der findes mange typer af lampeophæng, der egner sig til forskellige typer af lamper. Med mindre man er elektriker eller meget erfaren i at hænge lamper op, så kan det være en svær opgave at finde det rette lampeophæng til forskellige typer af belysning i boligen. Men fortvivl ikke, for i det følgende afsnit kan du blive klogere på, hvilken type du skal vælge. 

Hvilket lampeophæng skal jeg vælge?

Når du skal finde et passende lampeophæng, så tag udgangspunkt i den type lampe, du har. Lampeophæng bruges til lamper og pendler, der skal hænge ned fra loftet, fx over et sofabord, spisebord eller på børneværelset. Hvis din lampe er udstyret med både fatning og en passende længde ledning, så kan du enten hænge den direkte i lampeudtaget eller i et lampeophæng. Det er dog ikke altid, at lampeudtaget i loftet er placeret dér, hvor vi gerne vil hænge lampen. I de tilfælde er det smart med et lampeophæng, som kan placeres præcis hvor du synes. Vær opmærksom på, at du altid skal anvende et lampeophæng, hvis din lampe er tungere end 5 kg., som er lampeudtagets maksimale belastning. Herunder præsenteres de forskellige typer lampeophæng:

•    Lampeophæng, der skrues op i loftet, fås enten med ”skjult” ledning eller med synlig ledning. I førstnævnte føres ledningen ind i en plastikkappe på selve lampeophænget, som sørger for at hænge ledning og lampe lodret nedad. I den synlige version bliver ledningen viklet ind i ophængets ombøjninger, der ligeledes holder den fast i en lodret, vertikal position. 

•    Lampeophæng til krog benyttes sammen med en loftkrog. Det er især anvendeligt, hvis din lampe eller dit loft kræver en speciel type krog. Ledningen aflastes og holder lampen i en nedadgående position.

•    Lampeophæng kan også købes som en samlet pakke med ledning, fatning og baldakin.
 
Har du spørgsmål til lampeophæng eller brug for et godt råd? Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk


Ofte Stillede Spørgsmål

Hvad er et lampeophæng?

Et lampeophæng bruges til lamper, der skal hænges op i loftet. Et lampeophæng eller pendelophæng er lige til at skrue op i loftet og sætte ledningen fast i, så lampen kan hænge godt og sikkert ned fra det ønskede sted i loftet. Et lampeophæng er et simpelt og billigt, men uundværligt stykke tilbehør til dine lamper, pendler og ledninger.

 

Hvilke slags lampeophæng findes der?

Der findes flere forskellige slags lampeophæng. Hvilket et, du skal vælge, afhænger dels af smag og dels af hvilken lampe, du skal hænge op. Du kan fx købe et lampeophæng, der skal benyttes sammen med en krog i loftet. Det er især anvendeligt, hvis din lampe eller dit loft kræver en speciel type krog. Du kan også købe lampeophæng, der skrues direkte op i loftet og holder ledningen sikkert og stabilt på sin plads. Hvis du ønsker, kan du skjule lampeophæng og krog under en baldakin.

 

Kan jeg ikke bare hænge lampen i lampeudtaget?

Jo, det kan du for så vidt godt. Det er dog ikke altid, at lampeudtaget i loftet er placeret lige dér, hvor du synes, lampen skal hænge. Med et lampeophæng eller pendelophæng kan du placere lampen præcis hvor du vil. Vær opmærksom på, at du altid skal anvende et lampeophæng, hvis din lampe er tungere end 5 kg., som er lampeudtagets maksimale belastning.

Et øjeblik...