Hvad siger kunderne?

En svanehals bruges til at hænge lamper og pendeller op i loftet. En svanehals bruges til ophængning af lamper i loftet, dér hvor der ikke er lampeudtag. Med en svanehals kan du placere lampen et andet sted end tilslutningsstedet, hvilket giver mulighed for fleksibilitet i din indretning. 

Enkelt og elegant ophæng

Når du hænger en lampe op i loftet, vil du sandsynligvis ikke have, at selve ophænget tager opmærksomheden fra lampen. Med en svanehals får du et næsten usynligt og meget elegant ophæng af din lampe, fordi ledningen nærmest usynligt fortsætter ind i svanehalsen og fikserer lampens placering, fx lige over spisebordet. Du kan anvende svanehals til både plastledninger og stofledninger.

Sådan bruger du en svanehals

Det er ganske nemt at bruge en svanehals. Du starter med at skrue svanehalsen op i loftet, der hvor du vil have din lampe hængende. Herefter fører du ledningen fra lampen ind gennem svanehalsen og over til strømudtaget, hvori du monterer strømtilførslen til lampen. Voilá – så har du et elegant og diskret lampeophæng med fuld fokus på lampen.

Flere farver og materialer

Hos Elvvs har vi svanehals ophæng med kraftige skruer, der kan holde enhver lampe på plads. Svanehalsen fås i enten sort, hvid, krom, messing eller kobberlook. Er du i tvivl, har spørgsmål eller brug for hjælp i forbindelse med dit køb af svanehals ophæng, så kontakt os endelig på mail, chat eller telefon. 

Hvad er en svanehals?

En svanehals bruges til at placere lamper og pendler i loftet på steder, hvor der ikke er en tilslutningsmulighed. Svanehalsen kan du skrue op i loftet lige der, hvor du ønsker. Ledningen føres gennem svanehalsen og tilsluttes lampeudtaget. 

Hvorfor bruge en svanehals frem for et almindeligt lampeophæng?

En svanehals giver et diskret og elegant ophæng, som ikke tager opmærksomheden fra lampen.  Lampeledningen forsvinder ind i den ene ende af svanehalsen og ud af den anden ende, og den holder lampen perfekt på plads. Du slipper for at skulle sno ledninger omkring et krogophæng, som alligevel ikke bliver pænt og måske får lampen til at hænge skævt. 

Fås svanehalse i flere farver?

Ja, du kan vælge mellem flere farver hos Elvvs. Vores svanehalse fås i enten sort, hvid, krom, messing eller kobberlook, så det er muligt at matche enten lampen eller boligens øvrige interiør. 

 

Et øjeblik...