PENDELOPHÆNG TYPE 98 3-8 MM SORT M/SKRUE
Varenummer: 1039015065


Lampeophæng.

 • Anvendelse:
  Ophæng af lamper - max vægt 5,0 kg., ledningsdiameter 3-8mm.
14,95 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 11,96 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER


Lampeophæng.

 • Anvendelse:
  Ophæng af lamper - max vægt 5,0 kg., ledningsdiameter 3-8mm.
Vare nr.: 1039015065
EAN nr: 5703302039017
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Hos Elvvs har vi solgt el produkter samt VVS-artikler via vores netbutik siden 2001. Vi har derved opnået stort kendskab til net-handel og det kommer til udtryk i form af faguddannet support, konkurrencedygtige priser og hurtig levering - til gavn for kunderne.

Sortiment:

Vi gør os altid umage med at have de bedste varer i vores sortiment:

 • Lyskilder
 • Værktøj
 • Belysning
 • El artikler
 • VVS artikler

Vi har det uden tvivl på hylderne til en god pris, og det uanset om du er på jagt efter energibesparende produkter til din bolig, vandrør, et toilet, installationskabler eller en ny højtryksrenser.

Pris Matchning:

Vi overvåger konstant prisudviklingen i markedet. Skulle du mod vores forventning kunne købe et produkt til en lavere pris hos en konkurrent, så udnyt vores 5% prismatch, hvor vi sælger dig varen til samme lave pris og trækker derudover 5% fra prisen. Find 'Prismatch' menupunktet, såfremt du har brug for mere information om, hvordan man gør brug af vores tilbud om prismatch, linket finder du nederst på siden.

Privat, offentlige og erhverv virksomheder:

Vi tilbyder både salg til private samt erhverv og offentlige virksomheder. Som offentlig institution eller firma kan vi tilbyde en konto, og i bunden af siden finder du et link til en ansøgning om en kontoordning.

Kan du ikke finde det du søger, har du specielle ønsker eller er du i tvivl om noget, så har du altid mulighed for at tage fat i os. Få et godt tilbud på de produkter du leder efter - vi kan skaffe næsten alt.

Vejledning:

Vi tilbyder rådgivning og vejledning ved anvendelse eller køb af vores produkter. Vores faguddannede medarbejdere sidder klar til at assistere dig, så du hurtigt kommer videre. Uanset om du er i tvivl, om du søger hjælp til at vælge de rigtige el- og vvs artikler eller har andet at spørge os om, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 0049 eller skrive til os på e-mail info@elvvs.dk.

Fortrydelsesret:

Når du handler hos Elvvs er du garanteret 2 ugers returret. Returnerer du et produkt, så husk at tage en kopi af købsfakturen og send den med. Vi trækker et 20% returgebyr fra, hvis en vare returneres efter 2 uger fra datoen for modtagelsen.

Garanti:

Vores produkter er omfattet af to års reklamationsgaranti, som dækker materiale- og fabrikationsfejl, og den gælder fra købsdatoen. Man har dog ikke reklamationsgaranti på varer, hvis der er tale om almindeligt slid eller de har været anvendt forkert.

Du finder os her:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 70 200 049
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 1039015065
EAN nr: 5703302039017
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ