Hvad siger kunderne?

Alarm til hjemmet

Det er aldrig en sjov følelse at skulle forlade ens hjem, velvidende om at der kan ske et indbrud uden at du ved det, før du kommer hjem. Det kan være, at du bare er væk i et par dage, eller skal på ferie i længere tid.

Med en smart og effektiv alarm til hjemmet, kan du få besked, hvis der sker et indbrud. Det vil blandt andet aktivere alarmen og dermed skræmme indbrudstyvene. Her kan du vælge at kontakte din nabo eller politiet, hvis du oplever, at der er nogle der er ved at stjæle dine ejendele i hjemmet, sommerhuset eller på kontoret.

Hos Elvvs.dk finder du et spændende udvalg af alarm til hjemmet og alarm til hus. Du finder også et stort udvalg af tilbehør til alarmsystemerne i vores underkategori til Hus & Fritid. På denne måde kan du gøre dit hjem sikkert og trygt, samtidig med at du holder tyvene på afstand. Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige præcis den løsning, som passer til dit hjem.

Gør dit hjem sikkert og trygt med et alarmsystem

Nu har du muligheden for at sikre dit hjem, hvis du er bekymret for at få stjålet dine personlige ejendele. Med en alarm til hjemmet kan du være med til at forhindre et evt. indbrud eller holde tyvene på afstand, da de ved at dit hjem er tyverisikret.

Fordelen ved at købe et alarmsystem hos Elvvs.dk er, at det uden abonnement. På denne måde har du et alarmsystem som er købt og betalt, når du modtager det. Det vil sige, at du har den fulde kontrol og styring over alarmen i dit hjem.

På denne måde kan du være den første til at få at vide, hvis alarmen går i gang. Her er det din egen vurdering om, du ønsker at kontakte politiet, naboen eller selv køre ud til adressen. Bare det at du har en alarm i hjemmet, gør at det skræmmer de fleste tyve, da de ved at de har meget kort tid at reagerer på.

Særligt i sommerhusområder kan det være en fordel at installere en alarm. Det er de færreste der bruger sommerhuset til hverdag, og der er oftest færre mennesker i hverdagen. Ved at have en alarm i sommerhuset, kan du løbende holde øje, selvom du ikke i sommerhuset.

Hurtig og nem installation af alarm til hjemmet

Når du skal montere en alarm i hjemmet, skal det være nemt og bekvemt. Derfor har vi samlet et spændende udvalg af alarm til hjemmet, som du selv kan montere og installere. På denne måde har du en sikker løsning til hjemmet, som du kan let selv kan styre.

Alle produkter er nøje udvalgt efter høje standarder og et brugervenligt system. Det har vi for, at det skal være så smart og enkelt for dig. På denne måde sikrer vi os, at du får et produkt og en løsning, som du er tilfreds med, og som du kan få gavn af i flere år frem.

Vælg blandt de bedste alarmprodukter til hjemmet

Hos Elvvs.dk bestræber vi os på at være den førende webshop af el- og VVS-artikler. Vi har en klar mission om at være din foretrukne leverandør af alarmer til hjemmet og meget mere. Det tror vi på, at vi kan blive, hvis vi tilbyder dig et stort udvalg af de forskellige produktkategorier. Der skal naturligvis være et udvalg af produkter af en høj kvalitet, så det er noget som du kan få glæde af i længere tid. Derfor tester vi alle vores alarmer til hjemmet, forinden det kommer ind i sortimentet til dig.

Vores indkøb sørger for, at vi altid kan tilbyde dig de bedste priser på alle alarmsystemer og produkter her på siden. Vi ønsker at være de billigste på kvalitetsprodukter, så du ikke skal handle flere steder for at finde de bedste priser på de enkelte produkter.

100 % prismatch på alarm til hjemmet

Det er sådan, at når du handler hos Elvvs.dk, så er du garanteret den bedste pris på en alarm til hjemmet - altid. Det er et bevidst valg, da vi ønsker at det skal være nemt for dig at samle dine indkøb af alle el- og VVS-produkter ét sted. Vi tjekker derfor løbende priserne på markedet for at tilpasse og justere, hvis det viser sig, at prisen er bedre hos vores respektive konkurrenter.

Skulle det dog alligevel ske, at du finder et af vores produkter hos vores respektive konkurrenter til en bedre pris - så kan vi naturligvis tilbyde dig prismatch. Det vil sige, at vi går ind og matcher med den pris, som du har fundet på det samme produkt. Vi kan endda faktisk tilbyde dig at få en yderligere rabat på udvalgte produkter som tak for, at du hjalp os med at sikre, at vi altid tilbyder de bedste priser.

 

For at gøre vores prismatch tilbud så nemt tilgængeligt for dig som muligt, er det noget som du selv kan gøre på det enkelte produkt. Under hvert produkt, kan du trykke på “benyt prismatch”. Her skal du blot indtaste det link, hvor du har fundet tilsvarende vare billigere. Herefter nedskriver vi prisen på den aktuelle vare efter vores gældende betingelser.

Har du spørgsmål til en alarm?

Er du i tvivl om, hvilken alarm til hjemmet, som du skal vælge? Har du brug for hjælp og vejledning til at vælge den rette alarm til dit hjem, sommerhus eller kontor, så kan du med fordel tage kontakt til vores servicemindet og kompetente kundeservice. Alle medarbejderne i vores kundeservice er lært op i de enkelte produkter, så du kan få en ærlig og kyndig vejledning. Vi sætter en ære i at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til det behov, som du står med.

Du kan vælge at kontakte vores kundeservice ved enten at ringe eller skrive til os. Du kan vælge at ringe til os direkte på 70 200 049 indenfor vores normale åbningstider. Du kan også vælge at skrive en mail til info@elvvs.dk. Her bestræber vi på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer eller hurtigst muligt i travle perioder.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg selv installere alarmsystemerne i mit hjem?

Ja, disse alarmsystemer kan du selv installere i dit hjem. Læs blot brugsvejledningen for at få information om hvor og hvordan, man bedst opsætter alarmer og bevægelsessensorer.

Hvordan virker en dør/vindue sensor?

En dør/vindue sensor monteres på døre, vinduer, skuffer eller skabe, og giver en ekstra sikkerhed mod uautoriseret adgang. Hvis sensoren registrerer vibrationer, sender den en meddelelse til din smartphone, som kobles sammen med detektoren via Wi-Fi.

Hvad er en panikalarm?

Panikalarm er et andet ord for personlig sikkerhedsalarm. Dette er en alarm, som man bærer på kroppen i tilfælde af overfald, lommetyveri eller andet.

Et øjeblik...