Hvad siger kunderne?

Sikkerhed og tryghed i hjemmet med et alarmsystem

Et alarmsystem er ikke kun til for at passe på dine værdier, når du ikke er hjemme. Det er også for at undgå, at du og din familie skal udsættes for den forskrækkelse det er at komme hjem til et hus, hvor alle personlige ejendele er blevet endevendt af en indbrudstyv. En indbrudstyv vil fordufte meget hurtigt, når han opdager, at der er alarm på huset.

Alarmer og bevægelsessensorer lige til at sætte op i dit hjem

Elvvs forhandler forskellige alarmsystemer, der nemt og intuitivt kan installeres i hjemmet. Med et plug-and-play alarmsystem kan du nemt opstille både kameraer, bevægelsessensorer og dør/vindue sensorer i forhold til dine specifikke behov. Vi forhandler trådløse alarmsystemer fra kompetente König. Du kan tilkøbe fjernbetjeninger, så du kan betjene dine sensorer og tilbehørsprodukter fra andre steder i boligen.

Stand alone alarm produkter

Ønsker du ikke et komplet alarmsystem, kan du finde stand alone produkter, der kan løse dit enkelte behov for sikkerhed. Fx en infrarød bevægelsessensor, som sluttes trådløst til en sirene. Denne kan advare dig, hvis der er nogen eller noget, der nærmer sig. En bevægelsesalarm kan bruges i specifikke rum, eller du kan købe en dørbevægelsesalarm, der registrerer, når der træder en person ind af døren.

Personlig sikkerhedsalarm

Hvis du er utryg, når du færdes ude, så kan det være en god ide at anskaffe sig personlig sikkerhedsalarm. Dette er en lille alarm, der kan sidde i dit nøglebundt eller bruges som et armbånd. Ved et tryk på SOS-knappen, vil alarmen udsende en høj sirene, der kan kalde folk til hjælp.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg selv installere alarmsystemerne i mit hjem?

Ja, disse alarmsystemer kan du selv installere i dit hjem. Læs blot brugsvejledningen for at få information om hvor og hvordan, man bedst opsætter alarmer og bevægelsessensorer.

Hvordan virker en dør/vindue sensor?

En dør/vindue sensor monteres på døre, vinduer, skuffer eller skabe, og giver en ekstra sikkerhed mod uautoriseret adgang. Hvis sensoren registrerer vibrationer, sender den en meddelelse til din smartphone, som kobles sammen med detektoren via Wi-Fi.

Hvad er en panikalarm?

Panikalarm er et andet ord for personlig sikkerhedsalarm. Dette er en alarm, som man bærer på kroppen i tilfælde af overfald, lommetyveri eller andet.

Et øjeblik...