1/2" RG 1/2" SLANGEFORSKRUNING
Varenummer: 744700104
34,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 27,20 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 744700104
EAN nr: 5707234041292
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Via vores Internetbutik Elvvs.dk har vi solgt VVS- og el artikler siden starten i 2001. Dette kommer i dag vores kunder til gode, da dette har givet os stor erfaring med salg online, som betyder gode priser, kompetent support og hurtig levering.

Sortiment:

Det er vores målsætning at vores udvalg altid består af produkter af høj kvalitet:

  • Belysning
  • Lyskilder
  • VVS artikler
  • Værktøj
  • El artikler

Om du er på jagt efter en ny højtryksrenser, et toilet, vandrør, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig eller lignende, så finder du det uden tvivl til en konkurrencedygtig pris hos os.

Prismatch:

Hos Elvvs holder vi nøje øje med markedspriserne. Drag fordel af vores 5% prismatch, såfremt du mod vores forventning skulle finde et produkt billigere hos en konkurrent, så sælger vi dig ikke bare produktet til den samme pris, som du har fundet varen til, vi giver dig yderligere 5% rabat. I bunden af siden har vi et menupunkt, der hedder 'Prismatch', og her kan man læse nærmere om, hvordan man benytter tilbuddet.

Privat, offentlige og erhverv virksomheder:

Vi sælger både til erhverv og offentlige virksomheder samt private. Nederst på siden finder man et link til ansøgning om konto, som vi tilbyder til firmaer eller offentlige institutioner

Kan du ikke finde det du søger, har du specielle behov eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi laver gerne et godt tilbud på det du leder efter og vi kan som oftest skaffe det.

Rådgivning:

I forbindelse med anvendelsen eller selve købet af vores produkter er vi naturligvis altid parate med vejledning og rådgivning. Vores faguddannede medarbejdere i support er klar til at assistere dig, så du hurtigt kommer videre. Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, herunder hvis du vil være helt sikker på, at du vælger de korrekte VVS- eller el-artikler. Kontakt os på email info@elvvs.dk eller på telefon 70 200 049.

Fortrydelsesret:

Få to ugers fortrydelsesret når du handler hos Elvvs.dk. Sender du en vare retur, så tag venligst en fotokopi af din faktura og send den med. Sender du produkterne retur, efter 14 dage fra datoen for modtagelsen, fratrækker vi et returgebyr på 20%.

Reklamationsret:

Skulle der opstå fejl på grund af forkert fabrikation eller dårlige materialer, så får du hos os to års garanti, som gælder fra købsdatoen på din faktura. Reklamation gælder dog ikke, hvis der er tale om forkert anvendelse eller almindeligt slid.

Vores adresse er:

Netsalg EL og VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Tlf: 70 200 049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 744700104
EAN nr: 5707234041292
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ