Kabel type
Leder antal
Leder størrelse
Jord (gul/grøn)
Længde
Pris
DKK
DKK

Installationskabel

Installationskabler til elinstallationer finder du i stort udvalg her på elvvs.dk. Vi har helt sikkert det installationskabel, som du har brug for, vi sælger dem både i afmålte længder eller hele ruller, og vi har kabler til installationer til både indendørs og udendørs brug.

Når vi udvælger produkter, så gør vi det altid med det formål at kunne tilbyde dig den rigtige vare til den rigtige pris og naturligvis i høj kvalitet, så derfor kan du trygt handle hos Elvvs.

Produkter
MTR.
MTR.
mtr.
MTR.
mtr.
mtr 100 - 4mm ø9 halogenfri installationskabel noiklx nkt mm2 5 5g1
NKT TilbudNKT Tilbud
MTR.
mtr 100 - 1mm ø10 halogenfri installationskabel noiklx nkt mm2 5 7g1
NKT TilbudNKT Tilbud
MTR.
mtr.
MTR.
MTR.
mtr 100 - 1mm ø8 halogenfri installationskabel noiklx nkt mm2 5 3g1
NKT TilbudNKT Tilbud
M.
MTR.
Hvad siger kunderne?

Installationskabel til indendørs og udendørsbrug

Er du på udkig efter et installationskabel til en elinstallation, du skal nå i mål med? Så har vi hos Elvvs.dk håndplukket et bredt udvalg, du kan vælge mellem. Gå derfor endelig gerne på opdagelse på vores side, så du kan få fingrene i det eller de kabler, du søger.

Find dit næste installationskabel hos Elvvs.dk

Når jagten går på et eller flere installationskabler, så er chancerne ekstra store for, at du finder det hos os enten i vores overordnet kategori for El-artikler eller underkategorierne. Kablerne der kan købes hos os må udelukkende installeres af en autoriseret elinstallatør.

Vi forhandler forskellige slags installationskabler

Her på siden finder du blandt andet halogenfrie kabler, som samtidig er miljøvenlige og som kan give ekstra gnaverbeskyttelse. Det betyder samtidig også, at et installationskabel som dette også er særligt velegnet til udendørsbrug, og når kabler skal graves ned i jorden. Disse kan desuden stadig bruges indenfor.

En anden type kabel, du også finder hos Elvvs.dk, er armerede kabler. Det særlige ved disse, er deres yderkappe, som er af blyfri PVC. Kappen med PVC er med til at give denne variant ekstra holdbarhed. Dette kabel kan derfor også være et godt match, når det skal placeres i både våde og tørre omgivelser.

Du vil også falde over kabler og ledninger, der er velegnet til oplægning på kabelstiger, kabelbakker, kabler som kan indmures og indstøbes og mange flere. Denne information er også at finde, når du klikker dig ind på de enkelte kabler, der er listet her på siden.

Vi sælger kabler til indendørs og udendørs brug

I vores sortiment har vi sørget for at handle ind, så du både kan købe kabler, der både kan bruges inde og ude. For da kabler som disse kan bruges til mange forskellige slags projekter, skal du kunne finde præcis det, du søger.

Et lille tip er, at du klikker dig ind på de forskellige kabler, hvis du vil have mere information omkring det. Det gælder både ift., hvordan kablerne kan bruges, hvor de kan bruges m.m. Du kan derfor også blive endnu klogere på de specifikke produkter på denne måde.

Du kan købe kabler i forskellige størrelser

Hvad end du har brug for få eller mange meter kabel, så er det at finde hos Elvvs.dk. Du har både mulighed for at købe kabelruller, som er et bestemt antal meter. Alternativt kan du også købe præcis den længde, du søger. Det eneste du skal gøre er, at du blot indtaster dit ønskede antal meter, og så er det tilføjet til din bestilling. Det giver dig mulighed for at købe ind til forskellige og specifikke opgaver, hvor du måske skal bruge et bestemt installationskabel.

Find kabler der varierer i omkredsen

Når du skal finde et eller flere installationskabler, kan der også være forskel på, hvor store de må være i omkredsen. Derfor finder du naturligvis også kabler, som varierer ift. denne del. Det er oplyst på en nem og overskuelig måde ved de forskellige produktbilleder. På den måde kan du i løbet af kort tid danne dig et overblik over, hvilke kabler der kunne være det rette match.

Find kabler med et forskelligt antal ledere

Som kunde hos Elvvs.dk vil du også opleve, at vi forhandler installationskabler med et forskelligt antal ledere. Du finder alt fra 1 leder, 3 ledere, 4 ledere, 5 ledere og opefter. Det gør også sandsynligheden ekstra stor for, at du kan finde præcis det kabel, du står og skal bruge. Søger du et bestemt antal ledere, som du ikke finder på vores side? Så giv os gerne et kald.

Få hjælp til at finde det rette installationskabel

Kunne du brug hjælp og vejledning til at finde dit næste installationskabel? Så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Vi har forhandlet diverse produkter målrettet til el-branchen i en god håndfuld år. Af den grund er vi også ekstra godt rustet til at hjælpe og vejlede dig. For det er naturligvis alfa og omega, at du ender med det helt rette kabel til din opgave.

Du skal være mere end velkommen til at give os et kald på telefonnummer: 70 200 049, skrive til os på info@Elvvs.dk eller benytte dig af chat-funktionen på vores side. Uanset hvordan du henvender dig til os, vil vores kundeservice tage ekstra godt imod dig.

Skulle du også være på udkig efter et kabel i en bestemt størrelse, fra en bestemt producent eller lignende, som du ikke finder her på siden - så tøv ikke med at kontakte os. For så kan vi altid undersøge nærmere, om vi kan imødekomme dine ønsker.

Shop kabler fra forskellige producenter

Har du en præference ift. at købe installationskabler fra en bestemt producent? Så er der god mulighed for, at du kan finde dit foretrukne valg her. I vores sortiment finder du kabler fra producenter som NKT, Draka og Reka. Dette er også en information, du selv kan finde frem til ud fra de forskellige kabler, der er listet her på siden.

Vi tilbyder prismatch på udvalgte installationskabler

Er du også interesseret i at handle installationskabler til konkurrencedygtige priser? Så er du havner det helt rette sted. Vi kan nemlig tilbyde dig prismatch på nogle af forskellige kabler. Skulle du derfor finde et af vores produkter til en billigere pris hos en konkurrent, så matcher vi deres pris. Som en ekstra gode kan vi derudover også tilbyde et prismatch på +5%. Det kan forhåbentlig også sikre dig den bedst mulige handel, når du vælger at være kunde hos Elvvs.dk.

Forvent hurtig levering når du handler hos Elvvs.dk

Som kunde hos Elvvs.dk kan du altid nyde godt af, at vi kan tilbyde hurtig levering. Vi gør nemlig vores bedste for, at du skal have dine kabler og din bestilling leveret i løbet af 1-3 hverdage. På den måde kan du også altid handle hos os velvidende om, at dit køb er hos dig i løbet af få dage.

Som prikken over i’et kan du samtidig se frem til billige fragtpriser, uanset hvor stort eller småt du køber ind.

Hvad er et installationskabel?

Et installationskabel bruges til at føre strøm fra fra elnettet til dine forbrugsgenstande i hjemmet. Der findes også kabler, der bruges til at overføre elektriske signaler til fx dit netværk eller tv-signal. 
Installationskabler kommer i mange forskellige udgaver, og det er kun fagfolk, der må arbejde med disse elinstallationer. 

Hvilke slags installationskabler findes der?

Der findes installationskabler, der må nedgraves, indmures eller støbes ind i beton. Disse er anvendelige til både indendørs og udendørs brug, da der er fremstillet til at kunne klare vind og vejr. Der er også halogenfri forsyningskabler til stikledninger, eltavler og større forbrugsgenstande. Til landbrug, industri mv. benytter man armerede installationskabler, som er gnaverbeskyttet. 

Må man selv trække og installere kabler?

Nej, du må ikke selv trække elkablerne til fx en ny installation, selvom du lader fagfolk om resten af installationen. Oplægning af kabler anses ifølge Sikkerhedsstyrelsen som en del af installationen, og skal derfor være installeret af en autoriseret elinstallatør eller elektriker.

 

Et øjeblik...