Rør til El-installation

Her på siden finder du rør i sammenhæng med elartikler og vi har et kæmpe udvalg af forskellige rørtyper.

Hvad enten du søger efter flexrør, plastrør, stålrør eller kabelrør, så finder du det lige her. Derudover finder du også rørgennemføringer her, så vi kan klæde dig rigtig godt på, når det kommer til rør til el. Naturligvis i forskellige farver, tykkelser og længder, så du kan købe dine rør, præcis som du gerne vil have dem.

 

Mærker
Hvad siger kunderne?

Hos ELVVS har vi et bredt sortiment af rør. Du kan finde alt du skal bruge indenfor Stålrør, Flexrør, Plastrør, Kabelrør og meget mere. Du er altid sikret den bedste pris hos ELVVS fordi vi tilbyder prismatch på alle vores produkter. Har du derfor fundet det billigere et andet sted, vil vi sikre dig den laveste pris.

Stort udvalg af Flexrør

Vi går meget op i kvaliteten af vores produkter. Derfor kan du finde et unikt sortiment af flexrør fremstillet i en god kvalitet, der lever op til vores høje krav til kvaliteten og er godkendt af fagfolk. Vi har et bredt udvalg af rør til at beskytte dine ledninger. Herunder har vi Halogenfrie flexrør, der er et miljøvenligt alternativ til PVC rør. De anvendes ofte til installationer til brug indendørs.

Plastrør i høj kvalitet

Hos ELVVS værner vi om et bredt udvalg, så du altid kan finde den type du skal bruge. Derfor kan du også finde et unikt sortiment af plastrør i mange forskellige tykkelser, længder og farver. Alle vores plastrør er fremstillet i en høj kvalitet, så du er sikret at de ikke knækker. Alle vores rør er glatte indvendigt, så det er let for dig at trække kabler igennem.

Søgefjedre til træk af kabler

Vores udvalg af søgefjedre gør det lettere for dig at trække ledninger og kabler igennem vores udvalg af rør. De fleste af vores søgefjedre er fremstillet i hårde materialer, som blandt andet nylon. Stort set alle vores søgefjedre er designet med et aflangt øje i den ene ende og et lille øje i den anden.

Hårdføre stålrør

Uanset om du er en gør-det-selv person eller professionel, så har vi et unikt udvalg af stålrør, som du kan bruge, når du skal beskytte dine ledninger og kabler. I de fleste tilfælde bruges denne typer rør til nedgravning af ledninger og til at beskytte mod vind, vejr og dyr.

Rør til kabler

Vores dobbeltvæggede kabelrør er vandtætte og er designet med en korrugeret udvendig væg, der bidrager til en høj ringstivhed. Vores kabelrør er designet med en glat inderside, som gør det lettere for dig at kunne trække kabler igennem røret. Kabler kan ikke tåle direkte sollys og UV bestråling. Derfor vælger mange at bruge vores kabelrør til at grave ned i jorden, for at beskytte deres kabler mod sol, vind og vejr. Hos ELVVS finder du kabelrør, der er forsynet med træktråd, så du let kan trække eksempelvis søgefjedre igennem uden problemer.

Brug for hjælp til valg af rør?

Er du ikke helt sikker på, hvilken type af rør du skal bruge til dine projekter? Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du er i tvivl om, hvilken type af rør eller søgefjedre du skal bruge. Vores kundeservice består af fagfolk med mange år i branchen. Du kan derfor være sikker på at du er i sikre hænder og vi få en kompetent vejledning til dine problemer. Vi går meget op i at vores kunder får de produkter, som de skal bruge, da vores kundetilfredshed vil afspejle sig i vores forretning.

Et øjeblik...