Vis Kun
Rør Diameter
Halogenfri
Længde
Pris
DKK
DKK

Flexrør

Produkter
MTR.
MTR.
MTR.
MTR.
MTR.
MTR.
Hvad siger kunderne?

Flexrør i høj kvalitet

Vi udvælger altid produkter til vores sortiment, som vi mener lever op til de høje krav vi stiller til vores produkter. Derfor kan du finde et stort sortiment af flexrør i en høj kvalitet, som er godkendt af fagfolk. Alle vores rør er i neutrale farver og findes i mange forskellige tykkelser og længder. Du vil derfor ikke blive begrænset i udvalget og kan altid finde nye længder, hvis du har brug for det. Vi har mange forskellige typer af rør, som kan beskytte dine ledninger. Er du i tvivl om, hvilke du skal bruge, kan du altid tage kontakt til os for at få gode råd.

Halogenfrie flexrør

De fleste flexrør produceres af materialer som PVC. Vi prøver at være have et mere miljøvenligt alternativ til PVC. Derfor kan du finde et unikt sortiment af Halogenfrie flexrør hos ELVVS. Disse typer af flexrør anvendes til indendørs brug af installationsledninger eller kabler. Du kan støbe dem ned i beton eller havde dem muret ind i vægge og lofter. I disse halogenfrie rør findes der ikke klor og vil derfor ikke afgive spor af saltsyre.  

Søgefjedre til flexrør

Vores flexrør er meget eftertragtede og er ofte foretrukket af elektrikere. Vores flexrør knækker ikke og er nogle af de mest billige flexrør i branchen. Vi har også et stort udvalg af søgefjedre til vores flexrør. Denne type fjedre er designet af kraftigt nylon til at trække kabler og ledninger igennem plast og flexrør ved installation af el. Disse søgefjedre har en metalspiral og metal øjne i hver ende.  

Brug for hjælp til valg af flexrør?

Er du ikke sikker på, hvilken type flexrør du skal bruge? Du kan altid kontakte vores kundeservice i forbindelse med gode råd og vejledning. Vores kundeservice består af garvede elektrikere og VVS’ere med mange års erfaring i branchen. Vi vil derfor kunne vejlede dig til det bedste køb indenfor EL og VVS ud fra dine kriterier og krav til produkterne.

Et øjeblik...