Hvad siger kunderne?

Befæstelse

Selve ordet ”Befæstelse” betyder styrkelse, sikring og fastgørelse af noget. I vores sortiment har vi samlet et stort udvalg af netop disse. Mangler du f.eks. strips til at holde dine kabler sammen med og kabbøjler til at holde dem fast med, så har vi mange produkter, som kan hjælpe dig. I vores sortiment har vi også beslag. Er du i gang med at hænge et nyt tv-møbel op eller skal du installere et nyt garderobe skab, men mangler beslag til hylderne og skufferne? Så tag et kig i vores shop! Vi har mange forskellige typer af beslag.

Søm & Skruer som befæstelse

Hos ELVVS kan vi godt lide at have noget som alle kan bruge om det er den lille husmor eller den lærde tømrer. Derfor har vi samlet de bedste produkter indenfor Søm, Skruer, Plugs, Dybler og Ankre. Oanset om det er en stor mængde af de samme type skruer eller at det er de populære æsker med forskellige sortimenter, som du kan bruge til de fleste projekter i hjemmet. Køber du en æske, behøver du ikke købe nye skruer for hver gang, du skal lave noget handywork i hjemmet. Opbyg dit eget lille lager af galvaniserede eller varmforzinkede søm, skruer og dykkere. Køber du bredt ind af forskellige typer af skruer, er der ikke kun noget til handymanden, men også til damen.

Ophængs befæstelse

Arbejder du med ophængning eller fastgørelse af noget, som skal hænge, er metal altid en god start. Her på siden finder metalwire, metalkæder, loftkroge samt gyngekroge. Metalwirer er meget stærkt og er kendt for at kunne bære en stor vægt uden at være tykt. Det er også i mange tilfælde  en elegant og enkel løsning. Alle vores produkter er i høj kvalitet og er beregnet til professionel brug. Derfor kan du handle trygt hos os.

Bolte og møtrikkere som befæstelse

Er du i gang med renoveringsarbejde eller en anden form for byggeprojekt, men mangler bolte og møtrikker, eller dykkere til din sømpistol? Så bestil dem trygt hos os i shoppen, så du hurtigt kan komme videre med byggeriet. Om så det gælder bolte til indendørsbrug, bolte til udendørsbrug, bræddebolte, øjebolte eller øjeskruer har vi dem i næsten alle størrelser og dimensioner.

Et øjeblik...