Tape

Hos ELVVS finder du tape i alle afskygninger. Se store udvalg af Isolerbånd-tape, Afdækningstape, Alutape, Dobbeltklæbende, Gaffatape, Gevindtape & snor, PVC tape, Specieltape og Transparent tape. Vi har alt du skal bruge indenfor tape, om det er til udendørs brug eller indendørs.

Mest Solgte i Tape
Mærker
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Effektivt arbejde med tape

Du kan bruge til utallige formål. Du kan beskytte dine vægge, vinduer og dørkarme når du maler, fikse en støvsuger slange og bruge det til at isolere med. Der er et hav af forskellige muligheder til, hvad du kan bruge tape til. Du kan bruge tape når du arbejder indenfor, men du kan også anvende det udenfor. Hos ELVVS finder du slidstærk tape, der kan holde til stort set alt.

Isolerbånd-tape

Er du i gang med et projekt, som du skal bruge isolering til, så kan du anvende vores isoleringstape. Denne form for tape er selvlukkende og kan i kortere perioder klare temperaturer op omkring 80 grader. Du kan anvende isoleringstape omkring samlinger på kunststofrør, til ledninger, til befæstelse på fugtige steder, afdækning eller til tætning af små utætheder. Denne tape er yderst holdbar og er nem at arbejde med.

Afdækningstape

Hos ELVVS finder du både bred afdækningstape og smal afdækningstape, så vi har præcis det du skal bruge til dit projekt. Vi har malertape i super kvalitet som du ikke kan undvære til dine maleprojekter. Står eksempelvis og skal male et loft indenfor, bør du anvende tappen til at afdække alle dørkarme, fodlister og vinduer, så malingen ikke falder ned på dem. Det giver også super flotte kanter, når malingen er tør og du trækker tapen af. På den måde vil du have malet en helt lige kant, hvis din afdækningstape har siddet korrekt.  

Gaffatape

Gaffatape er nok den mest almen kendte form for tape. Den kan bruges både i husholdningen og til professionelt brug. Denne type af tape er kendt for sin enorme slidstyrke og holdbarhed. Hos ELVVS finder du den almindelige grå gaffatape og den sorte gaffatape. Du kan anvende tapen både udenfor og indenfor.

Gevindtape & snor

Vi har også et stort udvalg af gevindtape til vand og varme. Gevindtape anvendes på alle former for samlinger af gevind. Dette gælder både, trykluft, ventilation, varme, hydrauliske systemer og meget mere. Gevindtape kan anvendes på et hav af forskellige overflader såsom plastik, fiber, metal og jern.
 

 

Et øjeblik...