Hvad siger kunderne?

 

Byggeskruer

Når du er i gang med et projekt og skal sættes et beslag fast på et skelet af træ, så mangler du sikkert nogle gode beslagskruer. Med et forboret sømbeslag kan du bare placere søm beslaget det sted, hvor det skal sidde og gør klar til skrue dem fast med beslag skruerne. De beslagskruer, som oftest anvendes er elgalvaniseret stål skruer, som du også kan købe i rustfrit stål. Beslagskruerne fås i mange forskellige længder og tykkelser, derfor har vi et bredt udvalg, så du kan købe dem, som passer til netop dit projekt.

 

Der er stor forskel på beslagskruer og beslagsøm. Skruerne er nemlig meget lettere at skrue ud igen, hvis du har sat beslaget forkert og skal rykke det til det rigtige sted. Skal du arbejde med ru træ, vil vores franske skruer være meget anvendelige, da de netop er gode til præcis dette. Hvis du skal i gang med en række montageopgaver, så skal du se udvalget af montageskruer! Vi har montageskruer i mange varianter og størrelser. Det er nogle alsidige skruer, som egner sig til stort set alle materialer. Hovedet på skruerne er undersænkede, og udstyret med fræseribber, som skal sikre dig et pænt finish. Montageskruer minimerer også risikoen for at flække.

 

Facadeskruer

Skal du renovere en facade eller bygge en ny fra bunden bør du se vores udvalg af facadeskruer. Hos ELVVS har vi facadeskruer i top kvalitet, som sikrer dig en flot afslutning på din facade. Brug kun tid på at finde antallet af skruer og størrelsen på dem. Brug facadeskruerne til at sætte facadebeklædning i eternitbeklædning eller i stålbeklædning uden på træprofiler eller stålprofiler. Facadeskruen der har et stort panhoved er den mest almindelige og anvendes ofte til at sætte pladebeklædninger på et skelet af træ.

 

Gipsskruer

Hos ELVVS har vi Gipsskruer i alle afskygninger og til en hver lejlighed. Vi har gipsskruer til stål, gipsskruer til vådrum og gipsskruer til træ. Uanset, hvad du skal bruge gipsskruerne til, kan du finde dem her. Har du brug for vejledning til, hvilken type, du skal anvende, så er vores kundeservice altid behjælpelig. Gipsskruer anvendes til at sætte gipsplader op med. Man kan bruge skruerne til montering af gipsplader på træskeletter og til montering på et stålskelet.

 

Karmskruer

Hos ELVVS finder du et stort udvalg af karmskruer, som du kan anvende til montering af vinduer og døre. Vi har karmskruer i flere størrelser, som alle imødekommer kundernes behov. Vælg mellem karmskruer uden hoved eller med hovedet. Vores udvalg og vores priser er i høj kvalitet men med fordelagtige priser. Se nærmere på alle mulighederne og udvælg den variant, som passer bedst til dit projekt. Fordelene ved en karmskrue er at den er spændingsfri, økonomisk og hurtig at montere. Du kan anvende den i alle karm - og byggematerialer. Karmskruerne har et gennemgående gevind, som hindrer at karmen vil blive trukket mod byggematerialet.

 

Maskinskruer

Hos ELVVS har vi samlet et kæmpe sortiment af maskinskruer, som passer til maskinelt arbejde. En maskinskrue afviger fra andre typer af skruer som f.eks. metalskruer. Den har en helt anden type gevind end mange andre. Maskinskruen er lige tyk i hele gevindets længde og har et gevind som ikke er tilspidset.  Den ender derfor ikke, som mange andre skruer i en spids. Maskinskruer anvendes ofte i forbindelse med møtrikker og skiver, der kan spænde materialer sammen. Tykkelsen på en maskinskrue angives på en helt anden måde end med andre skruer. Derfor er vi hos ELVVS specialiseret i at kunne vejlede dig til præcis det udstyr du skal bruge på dit projekt.

 

Spånskruer

En spånskrue den skrue, som de fleste anvender til deres byggeprojekter. Den kan anvendes til stort set alle former af træ og findes i varianter som er panhovedet, undersænkede, rustfrie, syrefaste, og til udendørsbrug. Spånskruer kan anvendes både til udendørs og indendørs brug. Skruerne til indendørs brug er af galvaniseret stål, hvor dem til udendørs brug enten er af rustfrit stål eller i hærdet stål.

Et øjeblik...