Stikpropper m.m.

Mest Solgte i -Stikpropper m.m.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Mangler du en stikprop eller et stik til din forlængerledning, eller har du brug for at udskifte en gammel stikprop, så kan du finde lige den type, du skal bruge her hos Elvvs.dk

Kombinér selv stikprop med den rette længde ledning

En stikprop fungerer i bund og grund som et almindeligt strømstik, som sidder for enden af en ledning – og som er købt samlet. Med ved at købe ledninger og stikpropper hver for sig, kan du selv bestemme længden på din ledning og ikke mindst designet, farven og funktionen på din stikprop. Du kan på egen hånd og helt lovligt selv montere stikpropper på dine ledninger.  

Mange varianter af stikpropper

Hos Elvvs har vi et stort udvalg af stikpropper med og uden jord, EDB-stik og Euro-stik. Udover stikproppernes funktion, kan de også vælges i forskellige udformninger og farver. Du kan gå med de klassiske fra Lauritz Knudsen, som er enten runde, flade eller med vinkel. Sidstnævnte er især velegnet til stikkontakter med begrænset adgang, fx bag et møbel. Hver vil stikproppen beskytte ledningen mod stød og kraftige bøjninger, hvis der bliver skubbet til møblet. Disse fås i enten hvid eller sort. Til brug i værkstedet, garagen eller skuret, er det en god i de at købe de forstærkede og slagfaste stikpropper, som er beregnet til udendørs brug og solide i deres udførelse. Du kan kende dem på den grønne farve. 

Vi forhandler de mindste stikpropper på markedet i alle farver

Elvvs forhandler de smarte FORM stikpropper, som er designet til at fylde mindst muligt. De er Danmarks fladeste stikpropper og stikker kun 11 mm ud fra stikkontakten. Stikproppen er derved helt genial bag møbler, bag kaffemaskinen eller øvrige steder i boligen, hvor man ikke ønsker at kigge på de større og lidt klodsede stikpropper. FORM fås både med og uden jord og i et utal af flotte farver, der kan gøre en nødvendighed til et sprælsk indslag i boligindretningen. 

Hvorfor kan man købe stikpropper i løst salg?

En stikprop sidder som bekendt for enden af en ledning, når man køber en forlængerledning som en samlet pakke. Men hvis længden på ledningen og typen på stikproppen ikke passer til dine ønsker, så er det smart at købe stikprop og ledning hver for sig. Du kan selv montere stikpropper på dine ledninger.

Hvilke typer af stikpropper findes der?

Stikpropper findes med og uden jord, med EDB-stik med skrå ben og Euro-stik. Du kan købe runde stikpropper med jord eller flade stikpropper uden jord samt de smarte vinkelstikpropper, som er ideelle til at bruge bag møbler, da de beskytter ledningen mod buk. Til udendørs brug eller værkstedet er det en god i de at købe de forstærkede og slagfaste stikpropper, som du kan kende på den grønne farve. 

Kan jeg købe stikpropper i forskellige farver?

Ja, hos Elvvs forhandler vi de smarte FORM stikpropper. Disse fås i et væld af farver, og er tilmed den mindste og fladeste stikprop på markedet. Den fylder kun 11 mm ud fra stikkontakten. Stikproppen er oplagt til steder i boligen, hvor man ofte irriteres over at kigge på de ’gammeldags’ og mere klodsede stikpropper. 

 

Et øjeblik...