Udtagstype
Kabellængde
Volt
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Kabeltromler

Produkter
jord med mm2 3g1 mtr 15 1001 kabeltromle proff bandit
Bandit Proff kabeltromle 1001, 15 mtr. 3G1 mm2 med jord Varenr.: 881522115 248,00 DKK pr. STK.
STK.
jord uden 2x1m2 udtag 4 sort og rød meter 5 kabeltromle
Kabeltromle 5 meter rød og sort 4 udtag 2x1m2 uden jord Varenr.: 5486981927 50,00 DKK pr. stk.
stk.
ip42 5 3x1 mtr 9 væghængt kabeltromle
Kabeltromle væghængt 9 mtr. 3x1,5 IP42 Varenr.: 400017 649,00 DKK pr. stk.
stk.
STK.
stk.
ip42 5 3x1 mtr 15 væghængt kabeltromle
Kabeltromle væghængt 15 mtr. 3x1,5 IP42 Varenr.: 400020 894,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
STK.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

En kabeltromle er den smarte måde at arbejde med kabel på, ude såvel som inde. Hos Elvvs finder du både væghængte og bærbare kabeltromler, og vi har også en til dig!

Større bevægelsesradius og flere udtag

Med en god kabeltromle kan du arbejde mere frit, så du ikke hele tiden skal holde dig i nærheden af et strømstik. Du tilslutter blot tromlen til strømstikket og dit apparat til kabeltromlen. Så har du med ét en meget længere rækkevidde. Vores kabeltromler er alle med kabellængder mellem 10 og 40 meter. De længste kabler er rigtig gode til at trække strøm rundt i haven, fx i forbindelse med havearbejde, til havefesten med musik på anlægget og kulørte lamper eller til julebelysningen på havens træer og buske. 

Kabeltromler er perfekte til renoveringsprojekter

En kabeltromle med flere strømudtag er en uundværlig del af diverse renoveringsprojekter i eller uden for boligen. Det gør dit arbejde nemmere, når du har udtag til elværktøjet lige ved hånden i stedet for at skulle skifte ledninger hele tiden. Elvvs forhandler kabeltromler både med og uden jord i stikkene samt kabeltromler med kraftigt CEE-udtag, som egner sig til byggepladsen, industrien eller på campingpladser. 

Væghængte, bærbare og med automatisk oprulning

Du kan vælge mellem flere typer af kabeltromler. Elvvs forhandler blandt andet robuste tromler med en praktisk fod og ergonomisk håndtag, som er let at tage med rundt i haven eller huset. Du finder også varianter med dæksel over udtagene, der er anvendelige som havekabeltromler eller industrikabeltromler. For dig, der er træt af at bøvle med oprulningen af kablerne, kan du købe kabeltromlen med et komfortabelt ledningsoprul, hvor kablet aldrig snor sig. Vi kan desuden klare kabeltromler med fuldautomatisk oprulning, som ovenikøbet kan monteres på væggen eller i loftet. Perfekt, når du skal have strømforsyning lige ved hånden uden at skulle slås med flere meter kabel. 

Se det store udvalg af kabeltromler hos Elvvs. Vi fører blandt andre de kendte fabrikater; Elworks, Reelworks, JO-EL og Bandit.

Hvad bruger man en kabeltromle til?

En kabeltromle er smart, når du skal holde styr på lange ledninger eller flere strømudtag, fx i forbindelse med havearbejde, renoveringsarbejde eller andet der kræver strømtilslutning. Med en kabeltromle kan du let rulle kablet ind og ud i sin fulde længde og anvende strøm både indendørs og udendørs. Det gør dit arbejde mere frit, fordi du ikke hele tiden skal opholde dig i nærheden af en stikkontakt. 

Hvor lange kabler er der i en kabeltromle?

Du kan få kabeltromler med længder fra 10 meter og op til 40 meter hos Elvvs.dk. Du kan derved få lige den rækkevidde og bevægelsesradius, du har brug for til dit arbejde. 

Hvilke typer kabeltromler findes der?

Du kan finde kabeltromler med ergonomiske håndtag, som er lette at tage med rundt, når der skal føres strøm i huset eller i haven. Kabeltromler fås både med manuel ledningsoprul, hvor du drejer på et håndtag eller fuldautomatisk ledningsoprul. Du kan også købe væghængte kabeltromler, så tromlen ikke fylder på gulvet. 

Hvad koster en kabeltromle?

Kabeltromler koster fra et par hundrede kroner og op. Den dyreste kabeltromle hos Elvvs koster knap 1000 kroner. 

 

Et øjeblik...