Hvad siger kunderne?

Stort udvalg af Skabsafbrydere

Det er ikke alle skabsafbrydere, der er flotte i designet. Men hos ELVVS har vi prøvet at udvælge det flotteste sortiment af skabsafbrydere i den højeste kvalitet. Er du derfor på udkig efter en moderne og praktisk afbryder, så kan du altid finde det hos os.

Skabsafbrydere i forskellige farver

Det er ikke sikkert at din skabsafbryder er synlig, når den er placeret bagerst i skabet. Derfor skal du stadig have muligheden for at kunne matche den til din bagvæg. Du kan derfor få mange forskellige typer af skabsafbrydere og mange af disse er i hvid. En afbryder til dit skab er en god løsning, fordi du på den måde kan skjule den væk. Vi har skabsafbrydere, der tænder og slukker automatisk for din belysning i skabet, når du aktivere dørene enten ved at lukke dem eller åbne dem. Denne type belysning kan være energivenlig, fordi du netop ikke lader lyset være tændt, når du ikke bruger det. Denne type afbryder anvendes dog kun til svagstrøm signaler eller svagstrøms relæer. Du kan derfor ikke anvende det til tunge strømsystemer.

Derfor skal du have en skabsafbryder

Når du skal anskaffe dig en ny skabsafbryder, er det vigtigt at du kigger på hvor mange ampere, det kan belastes med. Det kan nemlig have stor betydning for, typen af belysning, som der kan anvendes i skabet. Antallet af ampere, som skabet kan belastes kan derfor afgøre om du skal bruge glødepærer, elsparepære mv. Vi sørger altid for at have de nyeste produkter og den nyeste teknologi på hånden. Derfor vil vores sortiment ofte ændre sig, men vi vil altid have et solidt sortiment af skabsafbrydere, som du kan bruge.

Vejledning til valg af skabsafbryder

Hos ELVVS står vi altid til rådighed for vores kunder. Er du derfor i tvivl om, hvilken typer afbryder til dit skab, som du skal investere i eller hvor mange ampere det kan klare, så kan du altid skrive til os. Vores kundeservice består af erfarne elektrikere og VVS’ere, som kan hjælpe dig til at træffe det bedste valg. 

 

Et øjeblik...