Hvad siger kunderne?

Siden etableringen af virksomheden tilbage i 1919 har Osram været synonym med innovative og intelligente løsninger inden for belysning.

Vælg Osram – vælg bedste kvalitet

Som en af de førende aktører på markedet for moderne og bæredygtig belysning, formår Osram at bruge forskning og teknologi til at lancere nyskabende løsninger til det globale marked. Det gælder også inden for energisparepærer, som sikrer dig en lyskilde af højeste kvalitet og med særdeles lang levetid.

Høj funktionalitet og lang levetid

Hvad enten du har brug for en optimal lyskilde i hjemmet eller i virksomheden, har du et stort udvalg af Osram energisparepærer at vælge mellem, og du finder derfor helt sikkert en type, som matcher dit aktuelle behov for en pålidelig løsning med høj funktionalitet. Alle Osrams produkter fremstilles ud fra en filosofi om, at virksomheden skal levere bæredygtige løsninger, der har udgangspunkt i processer, hvor man tager miljøet, det sociale og det økonomiske ansvar alvorligt.

Globalt ansvar - vælg energisparepærer

Når du køber en energisparepære fra Osram, er du dermed med til at skrue ned for energien, men også at gøre noget positivt globalt set. Hvad enten du har brug for den ene eller anden slags energisparepærer, finder du her de bedste løsninger.

Et øjeblik...