Produkter
Vælg Farve
Lyskilde
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

MIA Skotlamper

Produkter
koksgrå - ip44 halvskærm m led 3000k 15w skotlampe mia
MIA skotlampe 15w 3000K LED m/halvskærm IP44 - Koksgrå Varenr.: 673031 1.206,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid - ip44 halvskærm m e27 skotlampe mia
MIA skotlampe E27 m/halvskærm IP44 - Hvid Varenr.: 673012 669,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
alu - ip44 halvskærm m e27 skotlampe mia
MIA skotlampe E27 m/halvskærm IP44 - Alu. Varenr.: 673010 669,00 DKK pr. stk.
stk.
alu - ip44 halvskærm m led 3000k 15w skotlampe mia
MIA skotlampe 15w 3000K LED m/halvskærm IP44 - Alu. Varenr.: 673030 1.206,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
koksgrå - ip44 halvskærm m e27 skotlampe mia
MIA skotlampe E27 m/halvskærm IP44 - Koksgrå Varenr.: 673011 669,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
hvid - ip44 halvskærm m led 3000k 15w skotlampe mia
MIA skotlampe 15w 3000K LED m/halvskærm IP44 - Hvid Varenr.: 673032 1.206,00 DKK pr. stk.
stk.
skotlampe til opal hvid skærm mia
MIA skærm hvid/opal til skotlampe Varenr.: 673050 167,00 DKK pr. stk.
stk.
skotlampe til halvskærm alu skærm mia
MIA skærm ALU/halvskærm til skotlampe Varenr.: 673055 187,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

MIA Skotlamper hos ELVVS

Trænger dit hjem til et frisk pust – så overvej at udskift belysningen i hjemmet! Hos ELVVS forhandler vi et stort udvalg af skotlamper, herunder den omtalte MIA skotlampe, der kan sætte et rustikt og moderne præg på din bolig.

Hvad er en skotlampe?

Skotlamper, også kaldet gitterlamper, er blevet kendt for deres rustikke og holdbare designs. Lampen kan placeres inde såvel som ude, og den holder til al slags vind og vejr. Skotlamper adskiller sig fra andre typer lamper, da de ikke er afskærmet. Af den grund vil lyset sprede sig fra lampen, og denne type lampe er derfor velegnet til større og åbne arealer.

Skotlamper i et klassisk og tidløst design

MIA skotlampen er en klassiker, hvad angår væglamper. Den er at finde i mange private hjem såvel som i det offentlige rum. Den øverste del af plastikskærmen er lakeret indvendigt, hvilket bidrager til et tidløst og unikt design. Derudover er produktet produceret i pulverlakeret aluminium, således at lampen kan modstå det somme tider barske vejr i Skandinavien.

Serien er senere hen blevet udvidet med en udgave i LED og med en stolpe, der passer til alle lamperne fra produktserien. Lamperne kommer i klassiske, neutrale farver: Kobber, hvid, galvaniseret stål og antracit. Der er derfor rig mulighed for at finde en lampe, der kan passe ind i lige netop din bolig. Med sit retro og tidløse udtryk vil lampen uden tvivl kunne sætte et moderne præg på din bolig.

Frisk dit hjem op med MIA Skotlamper

Vil du friske dit hjem op, så overvej en MIA skotlampe. Den er især velegnet til udendørs belysning. Det er vigtigt at finde den helt rette udendørsbelysning, blandt andet fordi:

  • Det skaber en unik og imødekommende atmosfære omkring dit hjem
  • Det giver god mulighed for at kunne orientere sig
  • Hvis din indkørsel meget mørk, kan du med fordel købe en skotlampe. Disse spreder nemlig lyset på en helt speciel måde

God udendørsbelysning giver en tryg og behagelig velkomst

Vælger du at pynte din bolig med denne type lampe, kan du være sikker på at få en lampe i et funktionelt og tidløst design, som du kan drage fordel af mange år frem – uanset om du vælger at benytte lampen udendørs eller indendørs.

MIA Skotlamper hos EL & VVS

Det er vigtigt at vælge den helt rette belysning til hjemmet, ude såvel som inde, da det er med til at skabe en god atmosfære. Ønsker du at sætte et moderne og rustikt præg på din bolig? Hos ELVVS forhandler vi MIA skotlamper af høj kvalitet til favorable priser. Da vi har prismatch på vores produkter, kan du være sikker på, at du får den mest attraktive pris på vare. Brænder du inde med et spørgsmål vedrørende MIA skotlamperne eller har du brug for hjælp, så er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi er behjælpelige med rådgivning under hele processen, så vi sammen kan finde den perfekte belysning til dit hjem, der passer til lige netop din bolig.

Et øjeblik...