PLT 42W/840 LYNX CF-TE GX24Q4
Varenummer: 8055278452
64,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 51,20 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 8055278452
EAN nr: 5410288278452
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)

Hos Elvvs.dk har vi solgt el-artikler og VVS artikler via vores Internetbutik siden starten i 2001. Dette har tilført os stort kendskab til online salg, hvilket i dag kommer kunderne til gode i form af attraktive priser, hurtig levering og kompetent support.

Udvalg:

Det er vores målsætning at vores sortiment altid består af produkter af høj kvalitet:

  • Værktøj
  • El artikler
  • Lyskilder
  • VVS artikler
  • Belysning

Leder du efter energibesparende produkter til din bolig, vandrør, en ny højtryksrenser, et toilet eller installationskabler, så har vi det med garanti i vores udvalg til en attraktiv pris.

Prismatchning:

Vi holder altid øje med priserne i markedet. Udnyt vores 5% prismatch, såfremt du mod vores forventning skulle finde produktet til en lavere pris et andet sted, så tilbyder vi dig ikke bare varen til den samme pris, som du har fundet produktet til, vi tilbyder dig yderligere 5% rabat. Du kan informere dig om, hvordan man udnytter vores tilbud om prismatch under menupunktet 'Prismatch' i bunden af siden.

Erhverv, privat, og offentlige virksomheder:

Vi tilbyder både salg til offentlige virksomheder og erhverv samt private. Til offentlige institutioner eller erhvervsvirksomheder tilbyder vi en kontoordning, og i bunden af siden finder man et link til en ansøgning om en kontoordning.

Du har altid mulighed for at ringe eller skrive til os, hvis du ikke lige finder det du leder efter i vores Internetbutik eller hvis du har spørgsmål. Få et godt tilbud på det du står og mangler - vi skaffer næsten alt.

Vejledning:

Hos Elvvs yder vi vejledning og rådgivning ved køb og brug af vores produkter. Vores faguddannede medarbejdere i support sidder klar til at assistere dig, så du hurtigt kommer videre. Kontakt os hvis du vil være helt sikker på du køber det rigtige eller har andre spørgsmål til os, vi sidder klar ved telefonerne på 70 200 049 og du kan også skrive en e-mail til os og sende den til info@elvvs.dk.

Returret:

Få to ugers fortrydelsesret når du handler hos Elvvs.dk. Husk at tage en kopi af din faktura og vedlæg den, såfremt du returnerer en vare . Returnerer du varerne, efter 14 dage fra modtagelsesdatoen, fratrækker vi et returgebyr på 20%.

Reklamationsgaranti:

Opstår der fejl på grund af forkert fabrikation eller dårlige materialer, så får du hos os 2 års garanti, som gælder fra datoen for købet på din faktura. Garantien er dog ikke gældende, såfremt der er tale om almindeligt slid eller ved forkert anvendelse.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 70200049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 8055278452
EAN nr: 5410288278452
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ