Philips Hue White Startsæt med 3 stk. 9,5w E27 LED pærer, Brigde og lysdæmper

663,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 530,40 DKK
stk.
Om produktet

Hue Starter kit bestående af 3x E27 Hue White pærer (9,5W LED, 2700K blød hvid, levetid 25.000 timer, 806 lumens), Hue Bridge 2.1 samt Dimming Switch, Pærer kan styres via Bluetooth App eller Hue Wireless Dimmer, for fuld funktionalitet kræves en Hue Bridge(medfølger), styres via din smart-enhed, understøtter Apple HomeKit

Kom godt i gang med smart belysning med et Philips Hue startsæt

Hvis du gerne vil opgradere belysningen i dit hjem, skal du overveje at vælge et smart Philips Hue-system. Med Philips Hue kan du få fremtidens belysning ind i dit hjem, som bl.a. giver dig mulighed for at styre det hele gennem en app på din telefon.

Den nemmeste måde at komme i gang med smart belysning på, er ved at købe et Philips Hue startsæt, hvor du får alt det, du skal bruge for at sætte et smart lyssystem op i dit hjem.

Hvad er Philips Hue?

Philips Hue bliver af mange betegnet som fremtiden inden for belysning i private hjem. Med et Philips Hue-lyssystem får du nemlig en lang række muligheder, som du ikke har med traditionelle elpærer.

Formålet med Philips Hue er stadig at lyse din bolig op på en smuk og effektiv måde, men de ekstra funktioner gør det hele lidt nemmere og giver dig flere muligheder for at personliggøre lyset i dit hjem.

Et Philips Hue-lyssystem består af elpærer, som du kender dem, men forskellen på en Hue-pære og en normal elpære er, at en Hue-pærer kan forbindes til internettet, hvorfor du har mulighed for at styre lyset i din bolig fra din telefon.

Du kan styre dine forskellige Philips Hue-pærer via en app på din telefon, så du altid nemt kan slukke for lyset og tænde det igen, selvom du ikke er fysisk til stede rummet eller i hjemmet.

Det er en fordel, hvis du har en tendens til at glemme at slukke for lyset på eksempelvis soveværelset, inden du tager på arbejde eller i skole, men det er også smart, når du er på ferie, da du kan tænde og slukke lyset på afstand for at minimere risikoen for indbrud, mens du er væk.

Via appen kan du bl.a. indstille timers, så lyset slukker og tænder automatisk på givne tidspunker, mens appen også giver dig en række andre gode funktioner, som gør det muligt for dig at personliggøre dit lyssystem i hjemmet.

Hvad indeholder et Philips Hue startsæt?

Hvis du vil hurtigt og godt i gang med at gøre belysningen i din hjem mere smart, er en Philips Hue startsæt som nævnt et godt valg. Et Philips Hue-lyssystem består nemlig ikke kun af smarte pærer, for du har brug for lidt flere komponenter til at få det til at spille.

Helt konkret skal du også bruge en Philips Hue Bridge, som er hjernen i hele systemet. Når du opsætter Hue-pærer i systemet, skal de nemlig forbindes til din Philips Hue Bridge, for kun gennem den kan du få adgang til at styre dine pærer gennem appen.

En Philips Hue Bridge er således en essentiel del af dit Philips Hue-lyssystem, og med mulighed for at tilslutte op til 50 forskellige pærer, løber du aldrig tør for muligheder for at udvide belysningen i din bolig.

Til din Philips Hue Bridge kan du også tilslutte forskellige tilbehør, som vil give dig endnu flere muligheder for at personliggøre din belysning.

Derfor indeholder et Philips Hue startsæt:

  • 3x E27 Hue White pærer (9,5W LED, 2700K blød hvid, levetid 25.000 timer, 806 lumens)
  • Philips Hue Dimming Switch
  • Philips Hue Bridge 2.1

Pærerne i dette startsæt giver dig samme skarpe belysning, som du kender det fra helt normale pærer, og du kan derfor roligt skifte dine pærer ud i køkkenet, i stuen og i alle dine andre rum. Får du lyst til at tilføje flere end de tre medfølgende pærer, kan de nemt tilkøbes og tilsluttes til dit eksisterende system.

Købe dit smarte Philips Hue startsæt hos Elvvs.dk i dag

Hvis du synes, belysningen i dit hjem trænger til en opgradering, og hvis du kan se fordele ved at vælge en mere moderne og smartere form for belysning, er et Philips Hue startsæt det helt rette valg for dig.

Med et Philips Hue startsæt kan du komme godt i gang med at gøre belysningen smartere i stuen, i stuen eller hvilket som helst andet rum, og med den medfølgende Dimming Switch får du nemt ved at justere lysstyrken i dine pærer til dine behov.

Med den medfølgende Philips Hue Bridge kan du nemt sætte det hele op og få det til at spille sammen via en app på din telefon, og det har derfor aldrig været nemmere at styre og personliggøre belysningen i dit hjem.

Alt dette kan du få lige her hos Elvvs.dk til markedets skarpest pris. Hos os får du nemlig prisgaranti på hele vores udvalg, hvilket er din garanti for, at du aldrig kommer til at betale for meget hos os.

Vi sørger også for en hurtig levering af dit Philips Hue startsæt, og så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk, hvis du har et spørgsmål angående dit køb.

Vare nr.:
929001821604
EAN nr:
8718696728987
Enhed:
stk.
Min køb:
1
Leveringstid:
1-3 dage
BENYT VORES PRISMATCH
Har du fundet dette produkt billigere andet sted, så indsæt link til varen i boxen og tryk OK. (Denne boks lukker)
Læg herefter varen i kurven. Vi vil efter vores gældende betingelser, nedskrive prisen på denne vare.
Hvad skal jeg gøre nu?

Du skal gennemføre ordren via shoppen, hvorefter vi retter ordren og betalingen til.

Beløbet er ikke rettet ned?

Dette sker efterfølgende når vi har godkendt Prismatchen, så du skal lave ordren på det fulde beløb, vi reserverer kun beløbet.

Hvad hvis I ikke godkender Prismatchen?

Hvis vi ikke godkender Prismatcher, så modtager du en mail med begrundelsen.

Andre kunder har også set på
Kunder der købte denne vare, købte også
Dine senest sete produkter
Et øjeblik...