Philips HUE Bridge EU

OutletOutlet
359,00 DKK for 1 stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 287,20 DKK
stk.
Om produktet

Philips Hue er et smart, trådløst system, der bruges til at styre belysning i hjemmet via en app på din smartphone. Den smarte belysning virker ved, at du køber de ønskede pærer og lamper i Phillips Hue systemet, som tilsluttes stikkontakten og denne Phillips Hue Bridge, som er hjertet i din belysning.

Installér Phillips Hue App og sæt din bridge op i app’en. Du kan oprette rum, tilføje pærer og tilbehør. Hele systemet er nemt at tilgå, og du kan med et klik styre din belysning fra dæmpet til kraftig. Du kanopsætte regler for, hvordan dit lys skal tænde og slukke. Når du er bortrejst, kan du tænde og slukke forskellige lamper og derved mindske risikoen for indbrud.

Smart oplysning af dit hjem med en Philips Hue Bridge

Når der skal indrettes nyt hjem, eller når det gamle skal have en overhaling, er belysning en af de ting, som det er vigtigt at have fokus på. Belysningen i dit hjem skaber varme og stemning, og alle boligens andre stilfulde elementer ville ikke været meget værd, hvis ikke også det bliver passende oplyst i den mørke tid.

Mørket fylder meget i Danmark om vinteren, og netop derfor er god belysning ekstra vigtig på disse breddegrader. Men belysning er ikke, hvad det har været, for du har i dag et væld af spændende muligheder for at lyse din bolig op på en mere smarte måde.

Moderne belysning giver dig også flere muligheder for farvevalg, lystyrke og andet, og der er derfor ingen grund til at holde sig til den klassiske belysning, hvis du gerne vil have flere muligheder og mere fleksibilitet med belysningen i dit hjem.

En af de største spillere på markedet for moderne smart belysning er Philips. Philips har med deres Philips Hue på mange måder har revolutioneret den måde, som vi oplyser vores hjem på.

Derfor kan et Philips Hue-system også være det helt rette valg for dig og dit hjem, hvis du gerne vil gøre belysningen mere smart og få flere muligheder, end du nogensinde har haft.

Hvad er Philips Hue?

Philips Hue er et system bestående af flere forskellige elementer, som til sammen giver dig mulighed for at styre belysningen i din bolig. Philips Hue består selvfølgelig først og fremmest af en række elektriske pærer, som skal lyse din bolig op.

Philips Hue pærer adskiller sig fra normale elpærer, da de skal forbindes til internettet, hvorfra du kan styre pærernes funktioner. Disse funktioner styrer du via en smart app, hvorfor du får adgang til hele lyssystemet i dit hjem.

Netop derfor er Philips Hue rigtig smart. Med få swipes har du nemlig adgang til at tænde og slukke for lyset forskellige steder i dit hjem, uden du behøver at være fysisk til stede. På samme tid giver appen dig mulighed for at styre en lang række andre brugbare funktioner.

Derfor skal du bruge en Philips Hue Bridge

En Philips Hue Bridge er en vigtig del af dit lyssystem, hvis du gerne vil have mulighed for at styre dit lys via appen. En Philips Hue Bridge er nemlig den del af systemet, som sørger for, at alle dine forskellige Philips Hue-pærer kan kommunikere med appen på din telefon via internettet. En Philips Hue Bridge er med andre ord hjernen i hele din belysning, og dit lyssystem bliver derfor aldrig rigtig smart uden en bridge.

Philips Hue Bridge er desuden kompatibel med Apple Homekit og Siri, hvilket vil sige, at du også kan snakke med din Philips Hue Bridge og derved styre lyset i dit hjem med stemmen.

Tilslut op til 50 lyskilder og tilbehør via din Philips Hue Bridge

En Philips Hue Bridge er som nævnt den del af dit lyssystem, som får de forskellige elementer til at snakke og fungere sammen. Og det gode ved en Philips Hue Bridge er, at du kan tilslutte lige så mange forskellige lyskilder, du lyst til. Næsten hvert fald, for du kan tilslutte op til 50 forskellige stykker hardware via din bridge, så du kan få smart belysning i alle hjemmets rum.

Du kan også tilslutte tilbehør via din Philips Hue Bridge, som kan gøre belysningen i dit hjem endnu mere smart. Det kan være tilbehør som:

  • Philips Hue bevægelsessensorer, der tænder dit lys ved bevægelse og slukker det igen ved fraværet af samme
  • Philips Hue lysdæmper-tilbehør, så du kan sætte den helt rette stemning i eksempelvis stuen

Via din Philips Hue app og din bridge kan du desuden nemt oprette forskellige rum, så du får et overblik over din bolig via appen. På den måde kan du eksempelvis nemt se, hvis du har glemt at slukke lyset på soveværelset, selvom du for længst er taget på arbejdet. Eller du kan styre lyset i boligen i forbindelse med ferie for at nedsætte risikoen for indbrud.

Køb din Philips Hue Bridge hos Elvvs.dk i dag

Hvis du gerne vil gøre belysningen af dit hjem mere smart og mere fleksibel, er Philips Hue det helt rette valg for dig. Med det smarte system kan du komme til at styre lyset i alle boligens rum via en app, og du kan nemt holde styr på forskelligt tilbehør i selvsamme app.

Hos Elvvs.dk giver vi dig markedets skarpeste pris på din nye Philips Hue Bridge. Hos os får du nemlig prisgaranti på alle varer, hvilket vil sige, at vi matcher eventuelt billigere priser andre steder.

Hvis du har spørgsmål til, hvordan en Philips Hue Bridge fungerer, eller hvis der er andet, du gerne vil vide, kan du kontakte vores kundeservice på 70 200 049 eller mail info@vvs.dk.

Vare nr.:
H34392
EAN nr:
8718696511800
Enhed:
stk.
Min køb:
1
Leveringstid:
1-3 dage
BENYT VORES PRISMATCH
Har du fundet dette produkt billigere andet sted, så indsæt link til varen i boxen og tryk OK. (Denne boks lukker)
Læg herefter varen i kurven. Vi vil efter vores gældende betingelser, nedskrive prisen på denne vare.
Hvad skal jeg gøre nu?

Du skal gennemføre ordren via shoppen, hvorefter vi retter ordren og betalingen til.

Beløbet er ikke rettet ned?

Dette sker efterfølgende når vi har godkendt Prismatchen, så du skal lave ordren på det fulde beløb, vi reserverer kun beløbet.

Hvad hvis I ikke godkender Prismatchen?

Hvis vi ikke godkender Prismatcher, så modtager du en mail med begrundelsen.

Et øjeblik...