LEXCOM BLINDPROP RJ45 GUL
Varenummer: 1086018332
5,74 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 4,59 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 1086018332
EAN nr: 5703302053181
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage
Farve:
gul
Fabrikant: LK - INST.MATERIEL

Siden 2001 har vi via vores Internetbutik solgt el- og VVS artikler på Elvvs.dk. Dette har tilført os viden og stort kendskab med salg online, der i dag kommer kunderne til gode i form af faguddannet support, gode priser og hurtig levering.

Sortiment:

Når det kommer til følgende varegrupper er vi altid på forkant med at have produkter af høj kvalitet i vores sortiment:

  • Værktøj
  • Lyskilder
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning

Om du er på jagt efter et toilet, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser, vandrør, installationskabler eller lignende, så finder du det garanteret til en god pris hos os.

Pris-Match:

Vi holder nøje øje med markedets prisudvikling. Vil tilbyder 5% prismatch, hvor du får et produkt - som du mod vores forventning måtte have fundet billigere et andet sted - til den lavere pris inklusive yderligere 5% rabat. Du kan informere dig om, hvordan du benytter dig af vores tilbud om prismatch under 'Prismatch' menupunktet i bunden af siden.

Privat, offentlige og erhverv virksomheder:

Vi tilbyder salg til både private samt offentlige virksomheder og erhverv. Som firma eller offentlig institution, tilbyder vi en konto, som man kan ansøge om, ved at benytte menuen i bunden af siden.

Kan du ikke lige finde det, som du leder efter, har du specielle behov eller er du i tvivl om noget, så har du altid mulighed for at skrive eller ringe til os. Vi kan næsten skaffe alt og laver gerne tilbud på det du søger.

Vejledning:

Har du brug for vejledning og rådgivning i forbindelse med brugen eller selve købet af vores produkter, så er du naturligvis altid velkommen til at sende en email eller ringe til os. Vores support team består kun af faguddannede medarbejdere, som sidder parate til at hjælpe dig hurtigt videre. Om du ønsker hjælp til at vælge det rigtige, er i tvivl eller har andet at spørge os om, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 70200049 eller på email info@elvvs.dk.

Returret:

Hos Elvvs.dk tilbyder vi to ugers fuld fortrydelsesret. Husk at medsende en kopi af købsfakturen, hvis du sender en vare retur. Returneres en vare efter 2 uger fra modtagelsesdatoen, trækker vi et returgebyr på 20% fra.

Garanti:

Alle vores produkter er omfattet af 2 års garanti, som dækker fabrikations- og materialefejl, og den er gældende fra datoen for købet. Såfremt der er tale om almindeligt slid eller forkert anvendelse, så gælder reklamationsgarantien ikke.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Netsalg EL og VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 702 000 49
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 1086018332
EAN nr: 5703302053181
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ