GROHE Concetto Etgrebsbatteri til kar & brus, DN 15 - Krom
Varenummer: 726802104
Leveringstid: 1-3 hverdage
Gratis fragt ved køb over 699 kr.
Vejl pris: 3.091,00
Du sparer: 1.538,00
1.553,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 1.242,40 DKK
STK.

GROHE Concetto armatur til badekar


Produkt number: 32212001


GROHE Concetto armatur til badekar med håndbruser og vandbesparende teknologi


Hvis du elsker at forkæle dig selv med et afslappende bad, er dette armatur til badekar fra Concetto sortimentet det perfekte valg. Euphoria Cosmopolitan håndbruseren leverer en fin jetstråle, som forvandler dit bad til en behagelig spaoplevelse. Takket være den vandbesparende GROHE EcoJoy® teknologi reduceres dit vandforbrug til maks. 9,5 liter i minuttet. Med vores indvendige WaterGuide bliver håndbruseren med GROHE strålemønsteret Normal Spray aldrig for varm at røre ved. En integreret kontraventil forhindrer, at afløbsvand løber tilbage til din rentvandsforsyning. Med vores SpeedClean system kan eventuelle kalkrester på strålefladen nemt tørres af med fingrene. Med den blanke GROHE StarLight® krombelægning vil dette armatur være et flot blikfang i dit badeværelse.


GROHE EcoJoy godt for miljøet og for din pengepung


Let at rengøre takket være GROHE StarLight® krombelægningen

GROHE blandingsbatterier har garanti på, at de bevarer deres udseende i årtier, og at de bliver ved med at se lige så flotte ud som ved første øjekast. Den særlige opskrift på succes ligger i vores langtidsholdbare overfladekvalitet: GROHE StarLight® teknologi. Vores konstante udvikling gennem de sidste 75 år har medført en raffinering af vores helt specielle galvaniseringsproces, som giver en robust og fuldstændig ren overflade, der er anerkendt som en af de bedste overfladebelægninger i verden. Dette er muligt takket være strenge kvalitetskontroller og løbende investeringer, og resultatet er livslang nydelse for dig.


GROHE SilkMove® patronteknologi sikrer nem betjening

Kun blandingsbatterier fra GROHE leverer den unikke GROHE SilkMove® oplevelse. Den ergonomiske og lette betjening af vores etgrebsbatterier er et perfekt udtryk for den kvalitet og overlegenhed, der kendetegner vores varemærke. GROHE SilkMove® patronen sikrer gradvis og præcis styring af vandgennemstrømningen og temperaturen.


SpeedClean ingen kalkflejringer på brusehovedet


Krombelægning beskyttet af InnerWater Guide


Kraftigt strålemønster til et opkvikkende brusebad: GROHE Normal spray

Vare nr.:
726802104
EAN nr:
4005176889035
Enhed:
STK.
Min køb:
1
Leveringstid:
1-3 dage
Andre købte også
Mere fra samme kategori
Et øjeblik...