Støvsuger

Mangler du rengøringsartikler til hjemmet? Se vores brede udvalg af tilbehør til din støvsuger, som blandt andet består af Filtre, Håndtag, Motorer, Mundstykker, Slanger og Rør samt Støvsugerposer.

Vores mest populære
Mærker
Gode tilbud i Støvsuger
Hvad siger kunderne?

Duftkugler til støvsugeren

Vi har samlet et bredt sortiment af duftkugler og pinde til din støvsuger. Vælg mellem mange forskellige aromaer, som du kan sprede med din støvsuger, hver gang du gør rent. Du skal blot sprede 3-4 duftkugler på gulvet og støvsuge dem op. På den måde vil blæseren kunne sprede dem, hver gang du har tændt for den. Du slipper også for dårlig lugt fra en varm motor samt lugt fra dine husdyr, hvis du har disse. Du skal blot huske at tilføje nye duft aromaer, hver gang du skifter støvsugerpose.

Hvad er et HEPA filter?

Alle støvsugere har et filter, hvor der bliver filtreret partikler fra. Men hos ELVVS har vi er bredt udvalg af helt specielle filtre kaldet HEPA. Disse filtre kan filtrere skadelige partikler fra, hver gang du støvsuger. Har du derfor astma eller allergi, kan du derfor få meget glæde af disse filtre. Der er lavet en skala, som indikere, hvor meget der de kan filtrere fra, hvor de højeste numre kan filtrere mest fra. De fungerer bedst, hvis du har en lufttæt støvsuger og allergivenlige støvsugerposer.

Gør ordentligt rent med det rette mundstykke

Udover filtre og aromaer er et mundstykke en væsentlig del af din støvsuger. Der findes mange forskellige typer, der hver især har en speciel funktion. Find præcis det mundstykke, som passer til dit hjem. Vi har mundstykke med støvsugerbørster, kombistykker, tekstilmundstykker, turbomundstykker og meget mere. På den måde kan du finde et mundstykke, der er beregnet til netop det du skal støvsuge. Der er nemlig forskel på om det er et trægulv eller om det er din sofa eller seng. Derfor har vi hos ELVVS samlet et stort udvalg, der gør det muligt for dig at finde netop de reservedele til din støvsuger, som matcher dig.

Stort udvalg af støvsugerposer

Man kan ikke få et stort nok udvalg af støvsugerposer. Derfor har vi samlet et bredt sortiment, så du kan vælge dem, som passer til dit forbrug og til din støvsuger. Du kan blandt andet finde støvsugerposer til mærker som Electrolux, Hoover, Miele, Nilfisk, Panasonic, Numatic Henry, Philips Amsterdams, Philips Oslo, Rowenta Bully, Bosch, Siemens og mange andre. Det er nemlig ikke alle støvsugerposer, som matcher alle støvsugere. Derfor skal du finde en støvsugerpose, som matcher til netop den du har.

Støvsugerslanger, strømkabler og håndtag

Har du også oplevet at stikket røg ud på din støvsuger, fordi den ikke kunne nå? Det kan du imødekomme med et ekstra langt strømstik og støvsugerslange. Du kan nu nå alle kroge i dit hjem, som du før havde svært ved at nå. Du kan også selv vælge det håndtag, som du mener gør det let for dig at gøre rent. Skal du eksempelvis have et håndtag, der er beregnet til at holde om eller blot en original?