Mest populære i denne kategori

Nilfisk Frithiof Centralstøvsuger

Produkter
mm ø32 manual mtr 9 slangesæt nilfisk
Nilfisk slangesæt 9 mtr. Manual, ø32 mm. Varenr.: 5478652409 1.945,00 DKK pr. stk.
stk.
hvid boks i kvad sugekontakt frithiof
Frithiof sugekontakt kvad. i boks hvid Varenr.: 359771310 735,00 DKK pr. stk.
stk.
centralstøvsuger frithiof til gr 90 grenrør
Grenrør 90 gr. til Frithiof centralstøvsuger Varenr.: 359761210 89,00 DKK pr. stk.
stk.
slange off on meter 9 med slangesæt frithiof
Frithiof slangesæt med 9 meter on/off slange Varenr.: 359761138 3.825,00 DKK pr. stk.
stk.
sugesteder f kort 90gr bøjning frithiof
Frithiof bøjning 90gr kort f/sugesteder Varenr.: 359761201 55,00 DKK pr. stk.
stk.
rørsystem f lang 90gr bøjning frithiof
Frithiof bøjning 90gr lang f/rørsystem Varenr.: 359761202 55,00 DKK pr. stk.
stk.
støvsuger f nippel m 45gr bøjning frithiof
Frithiof bøjning 45gr m/nippel f/støvsuger Varenr.: 359761206 55,00 DKK pr. stk.
stk.
støvsuger for gr 45 grenrør frithioff
Frithioff grenrør 45 gr. for støvsuger Varenr.: 359761212 89,00 DKK pr. stk.
stk.
støvsuger rørsystem t rørsamlemuffe frithiof
Frithiof rørsamlemuffe t/rørsystem støvsuger Varenr.: 359761220 48,00 DKK pr. stk.
stk.
design cm 9 x 9 hvid sugekontakt frithiof
Frithiof sugekontakt hvid 9 x 9 cm design Varenr.: 359761320 472,00 DKK pr. stk.
stk.
sort indbygningsboks t forlængerstuds frithiof
Frithiof forlængerstuds t/indbygningsboks sort Varenr.: 359761339 48,00 DKK pr. stk.
stk.
støvsuger for rørlåg frithioff
Frithioff rørlåg for støvsuger Varenr.: 359762820 40,00 DKK pr. stk.
stk.
m 25 styreledning 12v m flexrør frithiof
Frithiof flexrør m/12v styreledning 25 m Varenr.: 359782125 825,00 DKK pr. stk.
stk.
look alu fejebakke vacpan nilfisk frithiof
Frithiof nilfisk vacpan fejebakke alu look Varenr.: 5478651552 1.017,00 DKK pr. stk.
stk.
mm 35 ø35 on-off slangehåndtag frithiof nilfisk
Nilfisk Frithiof Slangehåndtag on-off ø35/35 mm. Varenr.: 5478652674 778,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Centralstøvsuger til hjemmet

Ønsker du at anskaffe dig en centralstøvsuger? Eller er du måske på udkig efter dele til dit nuværende anlæg? Så er der gode chancer for, at du finder det hos Elvvs.dk. Vi forhandler alt fra slangesæt, slangehåndtag, flexrør, sugekontakter, rørsystemer og meget mere. Gå gerne på opdagelse i vores spændende sortiment i Hus og Fritid kategorien, for at finde lige præcis det, som du søger efter.

Hvad taler for at købe en centralstøvsuger?

Det er ingen sag at gøre rent

Med en centralstøvsuger i hjemmet er det ingen sag at gøre rent. Det særlige ved en centralstøvsuger er, at hoved og krop, så at sige, ikke hænger sammen. Selve delen der kan suge, er nemlig installeret og monteret et eller flere centrale steder i boligen, og det er her, du sætter støvsugerrøret til, når der skal støvsuges. Du skal samtidig ikke tænke over at skulle tænde og slukke for støvsugeren, da den automatisk går i gang, så snart røret er placeret i motoren.

Som du måske kan fornemme, er det ekstra belejligt at gøre rent med en centralstøvsuge. For det eneste du skal gøre er, at du finder slangen frem, der støvsuges med. Det er derfor ikke så underligt, at flere og flere husstande vælger at få en centralstøvsuger.

Du får en mere støjsvag løsning

En anden ting der taler for en centralstøvsuger er, at du får en mere støjsvag løsning - og hvem er nærmest ikke interesseret i det? For det er ingen hemmelighed, at en almindelig støvsuger kan larme en del. Det er derfor også noget, der tænkte ekstra meget over i designet og udvikling af denne støvsuger.

Støvsugeren har en høj rengøringseffekt

En tredje ting der skal fremhæves er, at en støvsuger som denne har en høj rengøringseffekt. Det vil sige, at den er yderst effektivt til at hjælpe dig med rengøringsarbejdet. Et stort plus er desuden også, at den er ekstra god til at tage hår fra kæledyr, som ellers kan være ret så svært at få støvsuget effektivt op.

Elvvs.dk fører et bredt udvalg til din centralstøvsuger

En fjerde ting der taler for at købe en centralstøvsuger er, at vi hos Elvvs.dk fører et bredt udvalg af dele til din støvsuger. Sandsynligheden er derfor også ekstra stor for, at du kan finde den del, du søger. Eller at du kan få installeret en støvsuger, der passer som smurt ind i dit hjem.

Vi har sørget for, at du kan finde alt det, der skal til for at du kan få en centralstøvsuger til at være godt kørende hos dig. Det vil du også hurtigt opdage, når du shopper her på siden.

Få fingrene i en centralstøvsuger fra Nilfisk

I sortimentet hos Elvvs.dk forhandler vi centralstøvsugere og tilbehør fra Nilfisk. Du kan derfor se frem til at få produkter i hånden af ekstra god kvalitet. Nilfisk er en af de førende leverandører på markedet, når det kommer til rengøringsløsninger. Og det er bestemt noget, der afspejler sig i de produkter de laver. Du kan nemlig se frem til at tage en støvsuger i brug, der effektivt klarer rengøringsarbejdet - og samtidig med, at den er en fornøjelse at tage i brug.

Den høje kvalitet betyder samtidig også, at du kan se frem til, at din støvsuger kan tages i brug i mange år frem. Og mon ikke det er noget, der har din interesse, når du vælger en løsning, hvor din kommende støvsuger bliver en integreret del af din bolig.

Stort udvalg af dele til en centralstøvsuger

Vi er stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af dele til en centralstøvsuger. Vi har håndplukket de forskellige dele efter høje standarder. Vi har forsøgt at finde et bredt udvalg af støvsugere og tilbehør, så der er noget at finde til de forskellige brands, behov og prisklasser.

Elvvs.dk tilbyder prismatch

Som kunde hos Elvvs.dk kan du se frem til, at vi tilbyder prismatch. I praksis betyder det, at vi matcher konkurrenternes priser, hvis de fører lignende produkter som vores - men til en billigere pris. Du kan derfor også altid forvente de bedste priser, når du handler her på siden. Det er uanset, om du skal anskaffe dig alle dele til en komplet ny centralstøvsuger, eller du måske kun er på udkig efter en enkelt del, som skal udskiftes eller som er gået i stykker.

Generelt tjekker vi løbende markedet for priser på alle vores produkter og varer. Så du altid er sikker på at kunne købe varen til den bedste pris hos os. Det er derfor kun i tilfælde af, hvis du finder det samme produkt hos en af vores anerkendte konkurrenter, at du kan gøre brug af prismatch. I nogle tilfælde kan vi endda tilbyde dig yderligere 5 % rabat for at have hjulpet os med at finde varen billigere et andet sted.

Få kyndig rådgivning og vejledning

Uanset om du skal købe en centralstøvsuger eller dele til den, kan der let opstå spørgsmål i forbindelse med din bestilling. Her skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vores kompetente og serviceminded kundeservice sidder klar til at hjælpe og vejlede dig efter bedste evne. Vi går utrolig meget op i at tilbyde en professionel og ærlig rådgivning. Derfor går vi også langt, for at hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.

Du kan vælge at kontakte vores kompetente kundeservice på flere forskellige måder. Du kan blandt andet vælge at ringe til os på 70 200 049 indenfor vores åbningstider.

Hvis det passer dig bedre at skrive en mail, kan du med fordel skrive direkte til os på info@elvvs.dk. Her vi vil naturligvis forsøge at besvare din henvendelse indenfor 24 timer eller så hurtigt som muligt.

Hvis du sidder med produktet foran dig her på siden, kan du også vælge at benytte vores chat-funktion. Her kan du skrive live med en vores medarbejdere. Dermed kan du få svar med det samme på de spørgsmål, som du måtte brænde ind med.

Uanset hvordan du vælger at kontakte os, glæder vi os til at høre fra dig.

Et øjeblik...