Kabellængde
Produkter
Variant
Vælg Farve
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

HDMI kabler

Søger du et HDMI kabel er du kommet til det rigtige sted. Vi har altid et godt udvalg af hdmi kabler i forskellige længder - eksempelvis 1, 2 og 10 meter - og altid til gode priser!

Produkter
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Er et dyrt HDMI kabel bedre end de billige hdmi kabler?

En artikel på recordere.dk hævder, at der ikke er markant forskel på hdmi kablers evne til at overføre data fejlfrit, hvad enten det er et dyrt eller billigt hdmi kabel. 

Artiklen henviser til en test af 2 meter hdmi kabler fra testfakta.se, og den viser, at alle testede kabler kunne fuldføre opgaven med fejlfri dataoverførsel.

Det er mest på holdbarheden, der kan fremvises forskelle, idet nogle hdmi kabler kun kan klare 2500 bøjninger i 90 graders vinkel, og andre kan klare 10000 bøjninger. Men det er ikke nødvendigvis de dyre hdmi kabler, som udmærker sig her.

Tjek stivhed og hdmi stik ved køb

Det er en god idé at tjekke hdmi kablets stik ved køb. Ofte kan du se om det er ”klumpede” kontakter. Disse gør tilslutning besværligere.

Husk at tjekke stivheden i dit hdmi kabel. Et meget stift hdmi kabel besværliggør også tilslutning.

Hos ELVVS finder du hdmi kabler i flere længder til gode priser, og som udgangspunkt kan du derfor sagtens vælge et billigt hdmi kabel.

Et øjeblik...