Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Forstærk dit tv signal med en antenneforstærker

Her finder du vores udvalg af antenneforstærkere, der kan forstærke et antennesignal, hvis der er langt mellem antenne eller kabeludgang og dit tv. En antenneforstærker er også praktisk, hvis du anvender en antennefordeler, der splitter signalet til flere modtagere.

Knivskarpt kabel-tv

Vi forhandler Triax antenneforstærkere og linjeforstærkere med 1 udgang eller 2 udgange. Den kraftigste Triax forstærker, vi har på lager, er Triax IFA 388 antenneforstærker med 8 udgange. Den er tilmed YouSee Ready og Stofa Approved, så du kan blive rigtig godt kørende med din TV-pakke. Forstærkeren er velegnet til private husinstallationer, som er forsynet med kabel-tv. De 8 udgange kan bruges til fordeling til flere rum i husstanden. Forstærkeren er testet og godkendt af Danmarks førende kabel-tv operatører. Dette betyder, at du sikkert kan anvende denne forstærker i nye og eksisterende installationer.

Det skal du vide om antenneforstærkere

Når du opsætter din antenneforstærker, så husk at frekvensbånd bør placeres så tæt som muligt på signalkilden. Du bør også vælge en antenneforstærker med mere end én udgang eller kombinere din forstærker til dit TV med en antennefordeler. Her hos Elvvs kan du også købe antennefordelere.

En anden vigtig ting er, at antenneforstærkere ikke må overstyre. Udgangssignalet må ikke overstige fabrikantens maksimale signalniveau. Det er vigtigt ikke at forstærke for meget (overstyre) og ikke at forstærke så meget, som det er muligt at gøre. Det er en god tommelfingerregel altid at skrue lidt mere ned, end man tror, man skal. Du kan altid skrue op igen, og på den måde er du sikker på ikke at komme til at beskadige dit udstyr.

Hos Elvvs kan du købe både antennefordelere, antennekabler, antennestikpropper, antennestik og meget andet til det perfekte TV-kabel. Se desuden alt det Yousee godkendte materiel lige her.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvor skal jeg placere min antenneforstærker?

Det anbefales, at du sætter din antenneforstærker samme sted, som du får antennesignalet fra. Årsagen er, at en antenneforstærker forstærker alting - både signaler og støj. Derfor er det bedst, når antenneforstærkeren befinder sig tidligt i antennesystemet.

Hvordan kan jeg opbygge mit antennesystem?

Den bedste måde er at opbygge antennesystemet efter et stjernesystem. Det fungerer således, at du tager det første indgangssignal og sender det videre til det nødvendige antal fordelere. Herefter går signalet direkte ud i de forskellige stikdåser. Det betyder, at du bruger mere kabel, men tabet er meget mindre i sidste stik.

Hvad er et sløjfesystem?

Sløjfesystemet er en måde at opbygge et antennesystem på. Her går indgangssignalet ind i den første antennestikdåse, der sender det videre til den næste. Det betyder, at der er et stort tab i løbet af kæden. Derfor er denne metode stærkt på retur, selvom det tidligere var sløjfesysteme, som var det mest udbredte.

Et øjeblik...