Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Hos Elvvs forhandler vi blandt andet elektroniske produkter fra Nedis. Nedis er et stort, hollandsk brand, der distribueres i hele Europa. Nedis er i front hvad angår komplette løsninger, brugervenlige produkter og fremragende kvalitet for pengene. Derfor har vi valgt at have et udvalg af Nedis’ elektriske produkter til køkken og madlavning. Her ser du vores udvalg af æggekogere fra Nedis.

Nemt at få perfekt kogte æg

En æggekoger er en genial opfindelse til familien, der elsker æg til morgenmad, på madpakken eller til den hyggelige frokost. Den smarte æggekoger giver et ensartet resultat hver gang, uanset om du er til blødkogt, smilende, hårdkogte eller pocherede æg. Æggekogeren klarer det hele, uden du skal holde øje med tiden, om vandet koger over eller om æggene sprækker. Perfekt til travle morgener eller dem, der bare gerne vil have det nemt.

Sådan fungerer en æggekoger

En elektrisk æggekoger fungerer ved, at du doserer vandet ved hjælp af det medfølgende målebæger. Doseringen afhænger af antal æg og den tilberedning, du ønsker. Prik et hul i hvert æg, så de ikke revner under kogningen. Æggekogeren sørger for at holde øje med tid og temperatur, så du har tid til at gøre andre ting i mellemtiden. Når den summer, kan du nyde dine æg, præcis som du foretrækker dem. Det er slut med grålige eller blålige æggeblommer pga. overtilberedning.

Blødkogte, hårdkogte eller pocherede æg

I en æggekoger kan du koge 1 æg eller alle de æg, der er plads til. I vores udvalg har vi både en æggekoger med plads til 3 æg og en med plads til 8 æg. Så der er både til ægteparret og den store børnefamilie. Det har aldrig været nemmere at starte dagen med en solid morgenmad. Er du mere til pocherede æg? Så skal du købe Nedis’ æggekoger med plads til 8 æg. Her kan du bruge den medfølgende pocheringsbakke til at lave 4 pocherede æg ad gangen.

Find den æggekoger, du har behov for hos Elvvs. Du får 5% prismatch, hvis du finder varen billigere et andet sted. Bestil online i dag for hurtig levering.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken æggekoger skal jeg vælge?

Hvis du ofte laver flere æg ad gangen – 3 eller flere – så gå efter en model med plads til 7-8 æg. Hvis du aldrig laver flere end 3 ad gange, kan du lige så godt tage den lille model, så du kan spare lidt plads i køkkenskabene. Hvis du er glad for pocherede æg, så kan vi anbefale den æggekoger fra Nedis, der også kan lave pocherede æg

Hvorfor skal der mindre vand i æggekogeren jo flere æg, der er i?

Flere æg i en æggekoger giver mindre plads til den damp, der skal forlade æggekogeren undervejs i processen. Men damptrykket er det samme uanset antallet af æg. Derfor skal der være mindre vand i, da dampen ikke ville kunne forlade æggekogeren med samme hast, som hvis der var færre æg i.

Hvordan koger man det perfekte æg?

For det første skal du bruge friske æg. Det giver det bedste resultat. For det andet, så vil du få en hel del hjælp foræret ved at benytte en æggekoger. Den vil nemlig dampe æggene ensartet frem for, at de bliver bulderkogt i en gryde med vand. For det tredje vil en æggekoger med en afstemt dosering af vand, sørge for præcis den tilberedningstid, som der kræves.

Et øjeblik...