S&P TD 160/100Z KANALVENTILATIONSKIT - Ø100MM
Varenummer: 9978864900

TD-kit leveres kompletmed ventilator, loftventil, flexibelslange og udv. gitter.

Udført i plast.Motor med kuglelejer.
Let at montere.
Trinløs reguleringsmulighedmed TR15

2.085,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 1.668,00 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

TD-kit leveres kompletmed ventilator, loftventil, flexibelslange og udv. gitter.

Udført i plast.Motor med kuglelejer.
Let at montere.
Trinløs reguleringsmulighedmed TR15

Vare nr.: 9978864900
EAN nr: 8413893128782
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Hos Elvvs har vi solgt VVS-artikler og el-produkter via vores Internetbutik siden starten i 2001. Det kommer kunderne til gode da vi i dag kan tilbyde produkter til en god pris og hurtig levering takket være mange års kendskab til el- og VVS-branchen.

Sortiment:

Vi arbejder hele tiden på at have de bedste varer i vores sortiment:

  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler
  • Belysning
  • VVS artikler

Om du søger installationskabler, en ny højtryksrenser, energibesparende produkter til din bolig, vandrør, et toilet eller lignende, så kan du garanteret finde det til en skarp pris hos Elvvs.

Prismatch:

Hos Elvvs holder vi nøje øje med markedspriserne. Drag fordel af vores 5% prismatch, såfremt du mod vores forventning skulle finde en vare til en lavere pris et andet sted, så tilbyder vi dig ikke bare produktet til den samme pris, som du har fundet varen til, vi giver dig yderligere 5% i rabat. Nederst på siden har vi menupunktet 'Prismatch', og her kan du få nærmere information om, hvordan man drager fordel af tilbuddet.

Privat, erhverv og offentlige virksomheder:

Vi tilbyder både salg til erhverv og offentlige virksomheder samt private. Til offentlige institutioner eller erhvervsvirksomheder, kan vi tilbyde en konto, som man kan ansøge om, ved at bruge menuen nederst på siden.

Du har altid mulighed for at skrive eller ringe til os, hvis du ikke lige finder det du leder efter i vores webshop eller hvis du er i tvivl om noget. Vi kan skaffe næsten alt og udarbejder gerne et tilbud på det du søger.

Vejledning:

Vi tilbyder rådgivning og vejledning i forbindelse med køb eller anvendelse af vores produkter. I vores support team er faguddannet personale parate til at hjælpe dig hurtigt videre. Du er velkommen til at tage kontakt til os, såfremt du har spørgsmål, herunder hvis du er i tvivl om du vælger de korrekte el- eller VVS-produkter. Kontakt os på e-mail info@elvvs.dk eller på telefon 70 20 00 49.

Fortrydelsesret:

Få to ugers fuld returret når du handler hos Elvvs.dk. Venligst tag en kopi af købsfakturaen og send den med, hvis du sender et produkt retur til os. Sendes et produkt retur efter to uger fra datoen for modtagelsen, fratrækker vi et returgebyr på 20%.

Reklamationsgaranti:

Vi yder to års reklamationsgaranti, som gælder fra datoen for købet og dækker materialefejl samt fabrikationsfejl. Reklamationsretten gælder ikke almindeligt slid eller forkert anvendelse.

Her kan du finde os:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 70 20 00 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 9978864900
EAN nr: 8413893128782
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ