PERFORM MEMBRANGENNEMFØRING Ø110-160 MM
Varenummer: 288071013
368,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 294,40 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 288071013
EAN nr: 7,31967E+12
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Vi har solgt VVS-produkter og el artikler siden 2001 på Elvvs.dk. Vi har derved fået stor erfaring i salg online og det kommer til udtryk i form af hurtig levering, kompetent support og konkurrencedygtige priser - til gavn for alle kunder.

Udvalg:

Når det kommer til følgende produktgrupper gør vi os umage med at have de bedste varer i vores sortiment:

  • Belysning
  • Lyskilder
  • Værktøj
  • VVS artikler
  • El artikler

Det er underordnet om du er på jagt efter vandrør, et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig eller en ny højtryksrenser, så har vi det uden tvivl i vores sortiment, og til en konkurrencedygtig pris.

Pris-Match:

Prisudviklingen i markedet er noget vi hele tiden holder øje med. Gør brug af vores 5% prismatch, såfremt du mod forventning skulle finde produktet til en lavere pris hos en konkurrent, så giver vi dig ikke bare varen til den samme pris, som du har fundet produktet til, vi giver dig yderligere 5% i rabat. Hvis du har brug for flere oplysninger om prismatch, så se nederst på siden og find 'Prismatch' menupunktet.

Offentlige virksomheder, privat og erhverv:

Vi tilbyder både salg til erhverv og offentlige virksomheder samt private. Som offentlig institution eller virksomhed, tilbyder vi en konto, der kan ansøges om, ved at anvende menuen nederst på siden.

Finder du ikke hvad du leder efter i vores netbutik eller har du specielle behov, så har du altid mulighed for at tage fat i os. Få tilbud på de varer du søger - vi kan skaffe stort set alt.

Produktinformation:

Hos Elvvs.dk yder vi vejledning og rådgivning ved køb og brug af vores produkter. I vores support team sidder faguddannet personale klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Kontakt os hvis du vil være helt sikker på du køber det rigtige eller har andre spørgsmål til os, vi sidder klar ved telefonerne på 70 200 049 og du kan også skrive en mail til os og sende den til info@elvvs.dk.

Returret:

Du har 14 dages returret når du handler hos Elvvs. Venligst tag en kopi af din faktura og vedlæg den, såfremt du sender en vare retur . Returnerer du varerne, efter to uger fra datoen for modtagelsen, fratrækker vi et returgebyr på 20%.

Reklamationsret:

Du får to års reklamationsret, som er dækkende fra datoen for købet og omfatter fabrikationsfejl samt materialefejl. Man har dog ikke reklamationsret på produkter, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Du finder os her:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 70 20 00 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 288071013
EAN nr: 7,31967E+12
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ