Perform hæfter tube á 20 g
Varenr.: 288059102

PERFORM Hæfter er en hurtighærdende cyanoacrylatlime, der benyttes overalt til samlinger af PERFORM® Flexibel inddækning, metal, plast, gummi, keramik mm., hvor der kræves en hurtig og stærk limning.

100,00 DKK pr. tub.
Se pris uden moms Pris uden moms 80,00 DKK
tub.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

PERFORM Hæfter er en hurtighærdende cyanoacrylatlime, der benyttes overalt til samlinger af PERFORM® Flexibel inddækning, metal, plast, gummi, keramik mm., hvor der kræves en hurtig og stærk limning.

Vare nr.: 288059102
EAN nr: 5709057208487
Enhed: tub.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Siden 2001 har vi via vores webshop forhandlet el- og VVS produkter på Elvvs.dk. Det kommer alle kunder til gode da vi i dag kan tilbyde hurtig levering og produkter til konkurrencedygtige priser takket være mange års indsigt i el- og VVS-branchen.

Udvalg:

Indenfor følgende produktkategorier er vi altid på forkant med at have de bedste produkter i vores sortiment:

  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning

Vi har det garanteret i vores sortiment til en konkurrencedygtig pris, og det uanset om du er på jagt efter et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser eller vandrør.

Prismatch:

Vi overvåger konstant prisudviklingen i markedet. Skulle du finde en vare billigere et andet sted, så gør brug af vores prismatch på 5%, så tilbyder vi ikke kun produktet til den lavere pris, vi fratrækkker yderligere 5% i rabat. Du kan se, hvordan man udnytter vores prismatch-ordning under menupunktet 'Prismatch' i bunden af siden.

Offentlige virksomheder, erhverv og privat:

Vi tilbyder salg til både erhverv og offentlige virksomheder samt private. Vi tilbyder en konto til firmaer eller offentlige institutioner, og dette ansøger man om ved at benytte linket hertil i bunden af siden.

Kan du ikke finde det du søger i vores Internetbutik eller har du specielle behov, så har du altid mulighed for at kontakte os. Vi gør os umage med at få fat i det du søger og vi giver dig også gerne tilbud på det.

Vejledning:

I forbindelse med anvendelsen eller selve købet af vores produkter er vi naturligvis altid parate med rådgivning og vejledning. Vi har et hold af faguddannet personale, der er klar til at hjælpe dig videre. Kontakt os hvis du er i tvivl om noget eller har andet at spørge os om, vi er klar på mailen og du kan også skrive til os på info@elvvs.dk. Du kan også ringe til os på telefon 7020 0049.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages returret når du handler hos Elvvs. Husk at tage en kopi af købsfakturaen og send den med, såfremt du returnerer et produkt . Returnerer du varerne, efter 14 dage fra modtagelsesdatoen, trækker vi et returgebyr på 20% fra.

Reklamationsret:

Vi tilbyder 2 års reklamationsgaranti, som er gældende fra datoen for købet og dækker materialefejl samt fabrikationsfejl. Reklamationsretten gælder ikke almindeligt slid eller forkert anvendelse.

Her kan du finde os:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 70 20 00 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 288059102
EAN nr: 5709057208487
Enhed: tub.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ