Nedis SmartLife CO Detektor | Zigbee 3.0 | Batteri | Sensorlevetid: 10 År | EN 50291 | Android / IOS | Med testknap | 85 dB | Hvid

500,00 DKK for 1 stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 400,00 DKK
stk.
Benyt prismatch - tryk her
Om produktet
Denne Nedis Smart ZigBee-kuliltedetektor er en kompakt og vægmonteret kuliltedetektor, der øger din sikkerhed. Sensorens høje følsomhed gør det muligt at registrere en minimal mængde kulilte og sikrer, at du får besked i tide i tilfælde af øgede koncentrationer af kulilte med en høj alarm på 85 dB.
Derudover får du også en meddelelse på din telefon. På den måde får du besked, hvis du ikke hører alarmen, f.eks. hvis du ikke er hjemme.
Den kan også sluttes til andre Nedis SmartLife-produkter. På den måde kan du tænde alle smart-lamper automatisk i tilfælde af en alarm.
Det kræver Nedis ZigBee Gateway (WIFIZBxxx) og den gratis Nedis SmartLife app.

Om kulilte
Resultatet er beskyttelse og en sikker følelse for dig og din familie derhjemme, og når I sover. Kulilte er dødelig, lugtfri og usynlig, hvilket gør, at det ikke kan spores uden en detektor. Den farlige gas forårsages af en ufuldstændig forbrænding og kan forekomme i nærheden af din centralvarmekedel, gennemstrømningsvandvarmer eller skorsten. Detektoren overholder den påkrævede europæiske EN 50291-standard.

Detektoren har en testknap til periodiske kontroller, en mute-knap til at gøre alarmen lydløs i 5 minutter, når situationen er under kontrol, en advarsel om lavt batteriniveau (efter ca. 3 år) og en advarsel om udtjent levetid (efter ca. 10 år), både visuelt med LED'er på detektoren og i Nedis SmartLife-appen.
Detektoren er batteridrevet og leveres med skruer og stik, så du nemt kan placere den hvor som helst, du ønsker maksimal sikkerhed, uanset om det er dit (eller dine børns) soveværelse, loftet eller køkkenet.

Vigtigt: Dette produkt indeholder yderst følsomme komponenter. Opbevar og anvend altid produktet i et arbejdsmiljø, der har en temperatur på mellem -10 og 40 grader celsius.
Vare nr.:
ZBDCO11WT
EAN nr:
5412810401673
Enhed:
stk.
Min køb:
1
Leveringstid:
3-5 dage
BENYT VORES PRISMATCH
Har du fundet dette produkt billigere andet sted, så indsæt link til varen i boxen og tryk OK. (Denne boks lukker)
Læg herefter varen i kurven. Vi vil efter vores gældende betingelser, nedskrive prisen på denne vare.
Hvad skal jeg gøre nu?

Du skal gennemføre ordren via shoppen, hvorefter vi retter ordren og betalingen til.

Beløbet er ikke rettet ned?

Dette sker efterfølgende når vi har godkendt Prismatchen, så du skal lave ordren på det fulde beløb, vi reserverer kun beløbet.

Hvad hvis I ikke godkender Prismatchen?

Hvis vi ikke godkender Prismatcher, så modtager du en mail med begrundelsen.

Et øjeblik...