BALDAKIN TIL ROLLYHEJS SORT
Varenummer: 5349300204
28,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 22,40 DKK
stk.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 5349300204
EAN nr: 5711958001364
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage
Typebeskrivelse:
432G0108

Hos Elvvs.dk har vi solgt el-produkter samt VVS artikler via vores Internetbutik siden 2001. Dette kommer i dag vores kunder til gode, da dette har givet os stort kendskab til e-handel, som betyder attraktive priser, hurtig levering og kompetent support.

Udvalg:

Indenfor følgende produktkategorier gør vi os umage med at have produkter af høj kvalitet i vores sortiment:

  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning
  • Værktøj
  • Lyskilder

Om du er på jagt efter et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser, vandrør eller lignende, så kan du garanteret finde det til en attraktiv pris hos Elvvs.dk.

Pris Matchning:

Vi holder hele tiden øje med markedspriserne. Skulle du finde et produkt billigere et andet sted, så gør brug af vores 5% prismatch, så tilbyder vi ikke kun varen til den lavere pris, vi trækker yderligere 5% fra i rabat. I bunden af siden har vi et menupunkt, der hedder 'Prismatch', og her kan man få nærmere information om, hvordan man gør brug af tilbuddet.

Offentlige virksomheder, erhverv og privat:

Vi sælger både til offentlige virksomheder og erhverv samt private. Vi tilbyder en kontoordning til offentlige institutioner eller firmaer, og dette kan man ansøge om ved at benytte linket hertil nederst på siden.

Finder du ikke lige det, som du leder efter, har du specielle behov eller har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi udarbejder gerne et godt tilbud på det du søger og vi kan som oftest skaffe det.

Rådgivning:

Hos Elvvs.dk tilbyder vi vejledning og rådgivning i forbindelse med køb og brug af vores produkter. Vores faguddannede kolleger er klar til at hjælpe dig, så du kommer videre. Uanset om du søger hjælp til at vælge de rigtige vvs- og el artikler, er i tvivl eller har andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os på e-mail info@elvvs.dk eller ringe til os på telefon 7020 0049.

Fortrydelsesret:

Få 2 ugers fortrydelsesret når du handler hos Elvvs.dk. Husk at vedlægge en fotokopi af din faktura, hvis du returnerer et produkt. Vi fratrækker et returgebyr på 20%, hvis du sender en vare retur efter 2 uger fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsgaranti:

Vi tilbyder to års reklamationsret, og den dækker fra datoen for købet og omfatter materiale- samt fabrikationsfejl. Man har dog ikke reklamationsgaranti på produkter, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Vores adresse er:

Netsalg EL og VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Tlf: 702 000 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 5349300204
EAN nr: 5711958001364
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ