Vælg Farve
Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Trådløse ringeklokker fra kendte mærker

Hos Elvvs.dk sælger vi trådløse ringeklokker fra alle de kendte mærker - se vores gode udvalg nedenfor.

Produkter
stk.
sort soul st-380 dørklokke trådløs
Trådløs dørklokke ST-380 SOUL sort Varenr.: 416112 323,00 DKK pr. stk.
stk.
ST.
dørklokke 346102 f tryk trådløs ekstra nexa
Nexa ekstra trådløs tryk f/346102 dørklokke Varenr.: 346106 61,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
mlr-1105 batteri f dørklokke trådløs nexa
Nexa trådløs dørklokke f/ batteri MLR-1105 Varenr.: 346111 320,00 DKK pr. STK.
STK.
ringeklokke sort techno st-251 dørklokke trådløs
Trådløs dørklokke ST-251 TECHNO sort, ringeklokke Varenr.: 416111 275,00 DKK pr. stk.
stk.
ST.
ST.
ringeklokke batteri sort design dørklokke trådløs trend
TREND trådløs dørklokke DESIGN sort batteri, ringeklokke Varenr.: 7885751616 229,00 DKK pr. STK.
STK.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Trådløse ringeklokker fra kendte mærker

De fleste mennesker kender til lyden fra den klassiske dørklokke. Det er en lyd, som vækker minder hos mange, for den klassiske ’ding-’dong’-lyd har været en del af danske hjem i årtier. En dørklokke bruges til at melde din ankomst, når du kommer på besøg hos andre, og modsat et bank på døren, er det muligt at høre dørklokken i hele boligen.

Derfor er en dørklokke en fordel for både den besøgende og beboeren i ejendommen, da den besøgende undgår at banke sine knoer ømme på en dør, der ikke bliver åbnet, fordi ejeren af ejendommen ikke kan høre dig. Som ejer undgår du således også, at dine gæster efterlades i unødvendig lang tid udenfor i regn og blæst, for med en ringeklokkes klares lyd vil du altid vide det, når gæster står foran din dør.

I dag er en dørklokken mere end bare den klassiske ’ding-dong’-lyd, og med moderne teknologi har du således mulighed for at vælge lige præcis den lyd, du gerne vil have, mens du heller ikke længere at bundet af besværlige ledninger, når du skal installere din dørklokke.

En trådløs dørklokke er således det moderne valg, som gør det nemt for alle at få en dørklokke i boligen. Her hos Elvvs.dk forhandler vi et stort udvalg af trådløse dørklokker, hvorfor du altid har gode muligheder for at finde en trådløs dørklokke, der passer til lige netop dig og din bolig.

Vi sælger dørklokker fra alle de kendte mærker, hvor du bl.a. kan vælge imellem:

Vi forhandler desuden trådløse dørklokke i mange forskellige designs, mens du også kan vælge mellem flere forskellige funktioner, så du altid kan finde et produkt, som opfylder alle dine behov.

Derfor er det en god idé at have en trådløs ringeklokke

En trådløs dørklokke er som nævnt en rigtig god investering på vegne af både dine gæster og dig selv. For med en trådløs dørklokke slipper dine gæster for at banke hårdt på hoveddør, da en trådløs dørklokke kun kræver et enkelt tryk med fingeren på klokkens knap, før en klar lyd sendes igennem hele huset.

Derfor kommer du aldrig igen til at overhøre postbuddet, der står og banker, så din pakke ikke kan blive leveret, og du kommer aldrig til at opleve akavede situationer, fordi du ikke kunne høre dine gæsters banken oppe fra førstesalen i din bolig.

Med en trådløs dørklokke er du aldrig i tvivl om, når du får gæster, og når postbuddet eller andre kommer forbi, hvilket både vil optimere din egen og andres tid, så ømme knoer og pinlige situationer kan undgås.

Med en dørklokke slipper du desuden for den trælse lyd, som en vedblivende banken på hoveddøren kan være. En trådløs dørklokke giver dig nemlig mulighed for at vælge en behagelig lyd, så dine gæster kan melde deres ankomst uden at sende hule bank gennem din bolig.

Sådan fungerer en trådløs dørklokke

En trådløs dørklokke er en simpel installation, som kun består af to dele. Den ene del er en modtager, og den anden er en sender.

Senderen er den del, der sidder ved hoveddøren. Her vil senderen sende et signal, når nogen trykker på dørklokkens knap.

Dette signal sendes ind til modtageren, som er placeret inde i din bolig. Modtageren er udstyret med en højtaler, som sender en specifik lyd ud i din bolig, når en gæst ringer på dørklokkens udvendige del.

Så simpel er en trådløs dørklokke, og det er derfor et stykke elektronik, som alle kan finde ud af at bruge og installere.

Mange forskellige funktioner med en trådløs dørklokke

En dørklokke er som nævnt ikke længere bare en dørklokke. Med en moderne trådløs dørklokke har du mulighed for at få flere funktioner, som kan gøre dørklokken bedre egnet til netop din bolig og dine behov.

Hos Elvvs.dk finder du et stort udvalg af trådløse dørklokker med forskellige funktioner, der kan gøre dit liv nemmere. Hos os kan du eksempelvis vælge:

  • En trådløs dørklokke som er transportabel, så du kan have den med rundt i dit hus og ud i haven, så du aldrig vil overhøre en person ved din hoveddør, selvom du befinder dig fysisk langt væk fra døren
  • En trådløs dørklokke med flere udedele, så du kan få en dørklokke på flere forskellige døre i huset, der er forbundet til den samme modtager inde i huset
  • En trådløs dørklokke med bevægelsessensor, der vil registrere ankomsten af gæster, når de bevæger dig inden for sensorens område
  • En trådløs dørklokke, der kan slukkes om natten, så du aldrig skal bekymre dig om at blive vækket fra din nattesøvn af uønskede gæster midt på natten

Disse og andre funktioner i en trådløs dørklokke kan være det rette valg for dig, hvorfor det altid er en god idé at kigge vores udvalg grundigt igennem for at finde frem til den helt rette dørklokke for dig.

Vælg en ringetone du elsker

En af de helt store fordele ved en moderne trådløs dørklokke sammenlignet med en traditionel model er, at du har mulighed for at vælge en ringetone, som passer til dig.

Du er således ikke tvunget til at høre på den klassiske ’ding-dong’-lyd, hvis du synes, du har fået nok af denne lyd gennem årene. I stedet kan du vælge en ringetone, som du rent faktisk holder af at lytte til, så du ikke bliver irriteret, når det ringer på din dør. Det kan således hurtigt blive til et irritationsmoment i dagligdagen, hvis du først er blevet træt af lyden på din dørklokke, og det handler derfor naturligvis om at vælge en trådløs dørklokke med en ringetone, du holder af.

Med den rette ringetone vil du blive opløftet i stedet for irriteret, når nogen trykker på din dørklokke. Den rette ringetone har du god mulighed for at finde med en moderne trådløs dørklokke, der giver dig mulighed for at vælge mellem flere forskellige toner.

På den måde kan du også altid skifte mellem dørklokkens forskellige toner, hvis det skulle ske, at du bliver træt af en af tonerne. Med en moderne trådløs dørklokke har du også mulighed for at skrue op og ned for lydstyrken, så du kan finde et behageligt lydniveau, der ikke sprænger dine trommehinder, mens lyden på samme tid har mulighed for at trænge klart igennem din bolig.

Med en moderne trådløs dørklokke får du således stor fleksibilitet til at skræddersy din dørklokke efter lige netop dine behov til gavn for dit daglige velvære.

Vælg en trådløs dørklokke et i lækkert design

Når du vælger ny trådløs dørklokke, skal du selvfølgelig også tænke over designet. Din dørklokke kommer til at være synlig ved din hoveddør, og derfor er det en god idé at gå efter en trådløs dørklokke, som passer ind i de eksisterende omgivelser ved din hoveddør.

Her kan du bl.a. kigge på farve, materiale og stil, så du kan få valgt en trådløs dørklokke, der passer helt perfekt til din personlige smag og udtrykket ved din hoveddør.

Dørklokkens indvendige del kommer også til at få en tydelig plads i dit hjem, og derfor skal du naturligvis også her gå efter et look, som du er tilfreds med, og som du mener, vil passe godt ind i den eksisterende indretning i dit hjem, når det kommer til både stil og farve.

Hos Elvvs.dk forhandler vi et stort udvalg af trådløse dørklokke i forskellige former og designs, så du altid har mulighed for at vælge en model, som passer både det til moderne hjem og det mere traditionelle.

Hvad med en dørklokke med ledning?

Når du går på udkig efter en ny dørklokke til din bolig, skal du først og fremmest beslutte dig for, om du vil have en trådløs dørklokke eller en ringeklokke med ledning.

Her vil en trådløs dørklokke dog være det nemmeste valg i langt de fleste tilfælde. Med en kablet dørklokke er du nemlig begrænset i din muligheder for fleksibilitet, da en kablet dørklokke ikke så nemt kan flyttes, når først den er installeret.

Modsat en trådløs dørklokke kræver en kablet dørklokke nemlig, at fysiske kabler trækkes mellem sendere ved hoveddøren og modtageren inde i din bolig. Derfor kan du ikke flytte din dørklokke senere, hvis du finder ud af, at du ikke kan høre dørklokken i hele boligen fra dens nuværende position.

Den mulighed har du til gengæld med en trådløs dørklokke, som du nemt kan flytte ind i stuen, hvis du ikke kan høre den ordenligt nede fra gangen i stueetagen.

Dertil er en trådløs dørklokke langt nemmere at installere, da der som nævnt ikke skal trækkes kabler mellem modtager og afsender.

Dog har en kablet dørklokke den fordel, at den aldrig løber tør for strøm, da den er forbundet til huset elektriske netværk. Her kører en trådløs dørklokke til gengæld på batterier, som skal udskiftet af og til. En trådløs dørklokke har dog et minimalt strømforbrug, hvorfor der går lang tid mellem udskiftning af klokkens batterier.

Høj kvalitet med en Honeywell trådløs dørklokke

Hos Elvvs.dk forhandler vi et stort udvalg af Honeywell dørklokker. Vi er stolte af at kunne forhandle netop disse dørklokker, da du her får et produkt i en ekstra god kvalitet, som på samme tid kommer i stilrene og moderne designs, der passer perfekt ind i den moderne bolig.

Med en Honeywell trådløs dørklokke behøver du således ikke gemme modtageren væk i et hjørne af dit hus, da lydmodulet er et designelement i sig selv, der sagtens kan stå frit fremme i hjemmet til glæde for alle beskuere.

Derfor er en Honeywell trådløs dørklokke et utroligt populært valg, og det kan også være den rette løsning for dig, der ikke er helt ligeglad med, hvad du putter ind i din bolig.

Med en Honeywell trådløs dørklokke får du desuden også mulighed for mange gode ekstrafunktioner som bl.a. en bevægelsessensor, som automatisk aktivere dørklokken, så du er varslet, så snart en gæst nærmer sig din hoveddør.

Sådan monterer du en trådløs dørklokke

Fordelen ved en trådløs dørklokke sammenlignet med en kablet dørklokke er som nævnt, at den er nem at installere. For at installere en trådløs dørklokke skal du bare sætte batterier i, og da de fleste moderne dørlokker kan sættes op ved døren med dobbeltklæbende tape, behøver du ikke engang finde din boremaskine frem for at installere en trådløse dørklokke.

Dertil vil en trådløs dørklokke allerede være tilsluttet, så klokkens to dele allerede er klar til at tale sammen, når du pakker en trådløs dørklokke ud af sin æske.

Montering af en trådløs dørklokke er således ligetil, og det er noget, som kan klares af alle på ganske få minutter. Det besværlige er således at beslutte, hvor din dørklokke helt præcist skal placeres, så den kommer til at side i den rigtige højde, og så den er nem at spotte ved hoveddøren af dine gæster

Husk at være opmærksom på batteriniveauet

Når en trådløs dørklokke er installeret, skal du huske at tjekke op på batteriniveauet engang imellem. En trådløs dørklokke kører som nævnt på batterier, og hvis disse batterier løber tør for strøm, vil din dørklokke holde op med at virke.

Derfor kan du misse post fra postbuddet og opleve, at dine gæster kommer til at stå og vente udenfor, hvis du ikke jævnligt tjekker, at der er strøm på batterierne i en trådløs dørklokke.

Få en god pris på din nye trådløse dørklokke hos Elvvs.dk

Hos Elvvs.dk kan du altid få en god pris på en trådløs dørklokke til dit hjem. Vi giver dig nemlig prisgaranti på alle vores produkter, hvilket vil sige, at du kan finde markedets laveste priser lige her hos os.

Vi sørger også for hurtigt levering af din nye dørklokke, så du kan få den installeret i løbet af ganske få dage og straks komme til at nyde godt af alle de fordele, som er forbundet med at have en trådløs dørklokke.

Hvis du har spørgsmål, er du desuden velkommen til at tage kontakt til vores kundesupport, der altid sidder klar til at hjælpe på tlf. 70 200 049 eller på mail info@vvs.dk.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en visuel alarm på en ringeklokke?

Honeywell trådløse ringeklokker fås med visuelle alarmer. Det betyder, at LED-strobe-funktionen udsender en diskret men effektiv visuel alarm i form af lys, som supplerer din valgte melodi. Det er en fordel i støjende omgivelser.

Hvilke batterier skal der i en trådløs ringeklokke?

Det varierer i forhold til producent og model. Men de fleste ringeklokker bruger helt almindelige AA batterier. Disse skal tilkøbes.

Hvordan monterer jeg en trådløs ringeklokke?

Det er meget simpelt, for de fleste dørklokker leveres tilsluttet på forhånd. De er derved klar til at blive installeret lige fra æsken med en skruefri montering. Batterirummet er nemt at åbne, så du kan opsætte den på få minutter.

Et øjeblik...