Vælg Farve
Producent
Pris
DKK
DKK
Mest populære i denne kategori

Ringeklokker trådløse

Produkter
stk.
stk.
stk.
lml-710 stikkontakt til dørklokke trådløs nexa
Nexa Trådløs dørklokke til stikkontakt LML-710 Varenr.: 346102 197,00 DKK pr. stk.
stk.
sort soul st-380 dørklokke trådløs
Trådløs dørklokke ST-380 SOUL sort Varenr.: 416112 303,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
dørklokke 346102 f tryk trådløs ekstra nexa
Nexa ekstra trådløs tryk f/346102 dørklokke Varenr.: 346106 97,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
mlr-1105 batteri f dørklokke trådløs nexa
Nexa trådløs dørklokke f/ batteri MLR-1105 Varenr.: 346111 293,00 DKK pr. stk.
stk.
ringeklokke sort techno st-251 dørklokke trådløs
Trådløs dørklokke ST-251 TECHNO sort, ringeklokke Varenr.: 416111 269,00 DKK pr. stk.
stk.
stk.
ringeklokke batteri sort design dørklokke trådløs trend
TREND trådløs dørklokke DESIGN sort batteri, ringeklokke Varenr.: 7885751616 203,00 DKK pr. STK.
STK.
stk.
stk.
stk.
sort primo dørklokke trådløs elektronisk malmbergs
Malmbergs Elektronisk trådløs dørklokke Primo, Sort Varenr.: 9953042 147,00 DKK pr. stk.
stk.
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

En trådløs ringeklokke består af to dele – en modtager og en sender. Senderen er den lille knap, man trykker på, når man ringer på døren. Denne er lige til at hænge op ved døren, enten med en skrue eller med dobbeltklæbende tape. Den anden del – modtageren – placerer du indenfor. Det er denne del, der ringer, bimler eller spiller en melodi, når nogen ringer på.

Trådløs ringeklokke

Det smarte ved en trådløs ringeklokke er uden tvivl, at du kan hænge den op uden brug af ledninger og elektricitet. De smarte dørklokker kræver kun et par batterier, herefter er de lige til at hænge op ved døren. Hos Elvvs har vi udelukkende produkter i ordentlig kvalitet, så du får et produkt du kan bruge til noget, og som holder længe. Det gælder også vores trådløse ringeklokker. Materialerne er langtidsholdbare, og det samme er batterierne.

Honeywell ringeklokke

Et produkt vi gerne vil fremhæve, er serien fra Honeywell, som tidligere hed Friedland. Med en Honeywell trådløs dørklokke, er du ikke kun sikret god kvalitet, men også et flot stilfuldt udtryk. Faktisk er designet så flot, at du sagtens kan lade din ringeklokkes lydmodul stå frit fremme. Det er ikke uden grund, at disse er vores mest solgte produkter i denne kategori. Enkelte af disse modeller fås også med bevægelsessensor, der udsender en tidlig alarmlyd, når der kommer nogen hen mod din dør.

Kablet eller trådløs ringeklokke?

Mange spørger om de skal købe en kablede eller trådløse ringeklokker, og svaret er i de fleste tilfælde en trådløs. Dermed slipper man for alt besværet med at trække kabel rundt i huset, hvis dørklokken ikke sidder lige indenfor døren. Fordelen ved en kablet er, at batteriet ikke løber tør. Til gengæld holder de trådløse dørklokker batteri i rigtig lang tid.

En ringeklokke til den rette pris

Vi bestræber os altid på, at alle skal kunne betale for lige præcis den ringeklokke, de har udset sig – uden at det skal være på bekostning af kvaliteten. En ringeklokke behøver ikke at koste en formue, og uanset hvad du vælger, vil klokken kunne erhverves til en overkommelig pris. Hvis du ønsker en trådløs ringeklokke i bedste kvalitet og til en billig pris, kan du med fordel tage et kig på vores udvalg. Hos os finder du nemlig kun produkter fra håndplukkede udbydere, som har en kvalitet, vi kan stå inde for.

Hvis du har spørgsmål til vores dørklokker, eller til brugen af disse, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Du kan skrive til os på mail info@elvvs.dk eller på chatten. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til vores kundesupport på 70 200 049.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvad er en visuel alarm på en ringeklokke?

Honeywell trådløse ringeklokker fås med visuelle alarmer. Det betyder, at LED-strobe-funktionen udsender en diskret men effektiv visuel alarm i form af lys, som supplerer din valgte melodi. Det er en fordel i støjende omgivelser.

Hvilke batterier skal der i en trådløs ringeklokke?

Det varierer i forhold til producent og model. Men de fleste ringeklokker bruger helt almindelige AA batterier. Disse skal tilkøbes.

Hvordan monterer jeg en trådløs ringeklokke?

Det er meget simpelt, for de fleste dørklokker leveres tilsluttet på forhånd. De er derved klar til at blive installeret lige fra æsken med en skruefri montering. Batterirummet er nemt at åbne, så du kan opsætte den på få minutter.

Et øjeblik...