Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

Husk af afkalke din kaffemaskine

Vil du have den rene smag af kaffe og espresso – og passe godt på din kaffebrygger? Så skal du huske at afkalke kaffemaskinen og espressomaskinen med jævne mellemrum. Især her i Danmark, hvor vores vand er hårdt og kalkholdigt. Hos Elvvs har vi et godt udvalg af afkalkningsmidler til kaffemaskiner. Vi har universalprodukter, der virker til alle elkedler og kaffemaskiner, men vi har også en række specielle afkalkningsmidler, der er særligt fremstillet til espressomaskine.

Pas godt på din espressomaskine med afkalkningsmiddel

Regelmæssig afkalkning af din espressomaskine er vigtigt for at sikre, at den fortsætter med at yde det bedste. Philips har udviklet et specielt afkalkningsmiddel til Philips og Saeco espressomaskiner, som fjerner kalk og forhindrer korrosion. Til Tassimo maskiner har Bosch udviklet T-Disc. En særlig disc, der skal bruges første gang, du sætter din Tassimo maskine op. Herefter skal du bruge den i forbindelse med rengøring og afkalkning. Plejeprodukterne er med til at beskytte dit apparat, forlænge dets levetid og sikre den absolut bedste kop kaffe til enhver tid.

Rengøringstabletter til fuldautomatiske kaffemaskiner

Fuldautomatiske og enkeltkopsmaskiner kan du nemt vedligeholde med rengøringstabletter eller breve med rengøringsmiddel, der er doseret perfekt til din maskine. Kaffebønner indeholder olie, og denne olie kan også sætte sig i din maskine. Se udvalget af rengøringstabletter og læs på produktbeskrivelsen, om produktet passer til din maskine. Vi har også rengøringsmiddel, der er særligt udviklet til at holde mælkevarmer og mælkeskummeren hygiejnisk og ren.

Kaffekolber og glaskander til kaffemaskiner

Er du kommet til at baldre en glaskolbe til kaffemaskine? Så har vi ekstra på lager. Se vores udvalg af kaffekolber til Moccamaster m.fl. samt universal glaskander, som passer til flere mærker.

Ofte Stillede Spørgsmål

Hvor tit skal jeg afkalke min espressomaskine?

En tommelfingerregel er, at du skal afkalke din maskine efter 100-150 kopper. Hvis du bruger espressomaskinen flere gange dagligt, vil det sige hver 2. måned cirka. Hvis du bruger den lidt sjældnere, er det cirka hver 4. måned.

Hvorfor skal jeg afkalke min espressomaskine?

Espressomaskiner kalker til ved brug ligesom elkedler og kaffemaskiner. Tilkalkede espressomaskiner kan miste pusten, så de ikke har så højt damptryk som muligt. Kalken kan også ødelægge maskinen på grund af korrosion og forkorte dens levetid signifikant.

Hvor tit skal jeg rense mælkeskummer?

Maskinens mælkeskummer – eller steamer – skal tørres grundigt af efter hvert brug. Herudover anbefales det, at den renses ugentligt med et rengøringsmiddel til rengøring af mælkeskummere, hvis du bruger den ofte.

Et øjeblik...