CEE Materiel - Her finder du alt indenfor CEE Materiel

Vi kan levere alt indenfor CEE materiel, CEE stikpropper, CEE forlængerled, CEE fasevendere, CEE stikkontakter. Finder du det ikke her, så kontakt os, og vi skaffer det.

Har du spørgsmål til CEE Materiel eller brug for et godt råd? Kontakt kundeservice på tlf. 70 200 049 eller på mail info@elvvs.dk

Mest Solgte i CEE - materiel
Dine senest sete produkter
Hvad siger kunderne?

På denne side får du et overblik over de forskellige kategorier inden for CEE-materiel. Der er altid hurtig levering af CEE-materiel ved bestilling online på Elvvs.dk

CEE er en international standard for el-artikler, elektrisk udstyr og tilbehør. Hos Elvvs fører vi alle CEE produkter, bl.a. adaptorer, fordelere, vægudtag og stikkontakter. CEE kaldes også kraftstik.

CEE-materiel til alt fra campingvogne til industri

CEE-materiel bruges til både små, store og meget store el-installationer. CEE-installationer anvendes ofte på byggepladser og industri, men anvendes også af privatpersoner. Fordelen ved CEE produkter er den robuste konstruktion, der gør dem særligt egnede til udendørs brug og i industrien, hvor modstandsdygtighed og sikkerheder et ufravigeligt krav. I private hjem bruges CEE-vægudtag ofte i værksteder, garager og lign, hvor el-udstyret ligeledes skal være ekstra holdbart. CEE-stik bruges også til at forsyne campingvogne og autocampere med strøm, når man camperer på campingpladser.

CEE vægudtag i to spændingsniveauer

Hos Elvvs har vi CEE vægudtag og vægstikdåser til privat brug på 230V. Denne er kendetegnet ved et blåt dæklåg. Til industrielt og professionelt brug skal der en kraftigere spænding til, nemlig 400V, som er kendetegnet ved et rødt dæklåg. Vær opmærksom på, at det kun er autoriserede teknikere, der må montere udstyr til 400 volt.

Har du spørgsmål til CEE-materiel?

Hos Elvvs er medarbejderne faguddannede inden for El eller VVS. Det giver mange års erfaring og stor viden på området. Spørg os, hvis du er i tvivl angående CEE-materiel. Vi står gerne til rådighed for spørgsmål, tips og gode råd, og/eller der er et specifikt produkt, du leder efter. Kontakt os på mail, chat eller telefon – vi ser frem til at høre fra dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor hedder det CEE materiel?

CEE er en forkortelse for IECEE-kommissionen, som står bag regler for godkendelse af tilbehør og udstyr til elinstallationer. Den internationale standard har sit udspring helt tilbage i 1929.

Hvad brugte man før CEE-stikket blev standard?

Tidligere brugte man forskellige flade stik, hvor benene sad ved siden af hinanden. I Danmark hedder det flerpolet systemet. Disse anvendes stadig i dag på steder, hvor det ikke er hensigtsmæssigt med store runde CEE stik (køkken, bryggers og lign.). Derfor kaldes de også komfurstik.

Hvilke CEE produkter kan man købe hos Elvvs?

Hos Elvvs.dk kan du købe CEE adaptorer, afgrenere, fordelere og forlængerled samt CEE stikkontakter, stikpropper, vægindtag og vægudtag.

Et øjeblik...