Privatlivspolitik

Målsætning for ELVVS

ELVVS har et mål om at være de mest stabile, troværdige og brugervenlige leverandører af El-artikler, VVS-løsninger og LED belysning. Vi sørger for, at lovgivningen bliver overholdt, når vi skal behandle personfølsomme data. Vi beskytter altid vores kunders oplysninger. Tilliden mellem ELVVS og vores kunder er meget afgørende for vores forretning og derfor beskytter vi dem grundigt mod misbrug.

Fortrolighed

Hos ELVVS behandler vi vores kunders personoplysninger med stor varsomhed. Vi definerer enhver information om vores kunder som fortrolig og omfatter bl.a. kundens navn, firmanavn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer, ordrenummer, IP-adresse og anvendelse af vores hjemmeside. Vores afdeling, der håndterer den personfølsomme data sikrer dig, at oplysningerne er korrekte. Vi opbevarer ikke din data i længere tid end, nødvendigt for formålet. Vi beskytter data, systemer og processer med tidssvarende sikkerhedsteknologier. Vi går meget op i vores kunder sikkerhed og herved sikkerheden af deres persondata og kan dokumentere alle vores behandlinger.

Indsamling af persondata

Vi behandler dine personoplysninger for at forbedre serviceringen af vores kunder med henblik på, at kunne levere en service eller et salg. Vi forsøger altid at personalisere vores services med henblik på fremtidig udvikling og markedsføring af vores produkter og ydelser. Vi bruger også persondata fra vores kunder til at kunne service eksisterende kunder for at kunne levere en service eller gennemføre et salg. Når du som kunde køber hos ELVVS bliver du oprettet i vores ordrebehandlings- og ERP-system.

 

Vi registrere specifikke oplysninger på kundens ordrer, som er tilknyttet til leverancerne, transaktioner og betalingstransaktioner, ordrestatus, elektronisk fakturering, forsendelsesoplysninger, bestillingens vej gennem lagersystemer, backup og andre statistiske parametre. Dette bruger vi til at kunne udregne, din købs- og besøg historik og kunne optimere din brugeroplevelse på vores hjemmeside. For at sikre en stabil service, benytter vi hos ELVVS os af en række automatiske services, der skal minimere tekniske fejl på hjemmesiden samt måle performance.  Når du som kunde køber produkter hos ELVVS, registreres en række statistiske oplysninger om din færden på siden. Vi bruger disse oplysninger til at kunne forbedre vores ydelser og produkter samt kunne personalisere kommunikationen i vores markedsføring. Dette gør vi via cookies og tracking pixels som vi indhenter fra dit samtykke til registrering, når du køber hos os.

Registrering af kunder

En række af de registreringer, som vi hos ELVVS foretager os, foretages med henblik på at overholde lovgivningen. Vi gemmer alle ordrehistorikker i optil fem år for, at kunne dokumentere vores regnskaber. Det kan forekomme at vi gemmer oplysninger vedrørende ordrer og kunder i en længere periode end fem år for at overholde vores garantiforpligtelser.

Rettigheder

Hos ELVVS har vores kunder rettigheder til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi har på dem, og at de under bestemte forudsætninger kan få oplysningerne slettet efter ønske. Kunderne er berettiget til at kunne spørge ELVVS om, hvilke personoplysninger vi behandler og formålet med dem. De har også ret til at få rettet / berigtiget personoplysninger, som de vurderer, ikke er korrekte.  Kunderne kan bede om, at behandlingen af personoplysningerne begrænses. Det betyder, at oplysningerne ikke slettes, men at det er præciseret, at de ikke må behandles, og at adgangen til at læse dem er indskrænket. Som kunde har du under visse omstændigheder muligheden for, at modtage eller få dine personoplysninger udleveret. Er du som kunde i tvivl om noget angående dine rettigheder eller i forhold til vores indsamling af personfølsom data, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice i vores åbningstider. De kan fortælle dig alt du vil vide på dette område.

Brud på persondatasikkerheden

Vi vurderer løbende risikoen for, hvordan vores databehandling påvirker dine grundrettigheder negativt. Dette gør vi for at beskytte dine personfølsomme oplysninger på den mest optimale måde. En af de ting vi er meget opmærksomme på, er især risikoen for, at udsætte dig for diskrimination eller ID-tyveri, hvor du kan komme ud for et økonomisk tab, tab af omdømme eller anden negativ påvirkning. Vi foretager altid en vurdering af konsekvenserne for databehandlingen, så vi kan hele tiden kan optimere din privatlivsbeskyttelse. Hos ELVVS er der delegeret en afdeling til at sikre at vi overholder regler og procedurer for behandling af persondata.

Er uheldet ude og der er sket et brud på persondatasikkerheden, som udgør en høj risiko for vores kunder, vil vi hos ELVVS tage kontakt til Datatilsynet om dette brud. Vi vil i samarbejde med tilsynet vurdere, hvor stor risikoen er og, hvordan det skal håndteres. Ønsker vi at anvende dine personlige oplysninger til et andet formål end det oprindelige, beder vi altid om dit samtykke inden og oplyser dig altid om formålet forud for behandlingen af din data.

Modtagere og overførsel

Der kan i enkelte tilfælde i forbindelse med markedsføring, videregives informationer i forbindelse med visse personaliserings- eller markedsføringstiltag. I enkelte tilfælde, kan vi hos ELVVS videregive oplysninger til myndigheder i forbindelse med lovgivningen.

Kontakt

Har du spørgsmål til behandlingen af dine data (herunder personoplysninger), kan du rette henvendelse pr. mail til info@elvvs.dk.