Stikprop med Schuko og 10 meter ledning Hvid
Varenr.: DK14
119,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 95,20 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: DK14
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage

Via vores Internetbutik Elvvs.dk har vi solgt VVS- og el artikler siden 2001. Det kommer alle kunderne til gode da vi i dag kan tilbyde hurtig levering og produkter til attraktive priser takket være mange års indsigt i el- og VVS-branchen.

Udvalg:

Hos Elvvs gør vi os umage med at have de bedste produkter i vores sortiment:

  • Værktøj
  • El artikler
  • Lyskilder
  • VVS artikler
  • Belysning

Hvis du er på jagt efter vandrør, et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig eller en ny højtryksrenser, så har vi det garanteret på hylderne, og til en konkurrencedygtig pris.

Pris-Match:

Vi holder hele tiden øje med markedspriserne. Skulle du mod vores forventning kunne købe varen til en lavere pris et andet sted, så udnyt vores prismatch (5%), hvor vi giver dig produktet til samme pris og trækker derudover 5% fra prisen. Find menupunktet 'Prismatch', såfremt du vil have flere oplysninger om, hvordan du gør brug af vores tilbud om prismatch, linket hertil finder du nederst på siden.

Erhverv, offentlige virksomheder og privat:

Vi sælger både til private samt offentlige virksomheder og erhverv. Som virksomhed eller offentlig institution, tilbyder vi en kontoordning, som man kan ansøge om, ved at benytte menuen nederst på siden.

Du har altid mulighed for at skrive eller ringe til os, hvis du er i tvivl om noget, har specielle behov eller måske ikke finder det du søger i vores webshop. Vi kan skaffe næsten alt og laver gerne tilbud på de produkter du søger.

Produktinformation:

I forbindelse med anvendelsen eller selve købet af vores produkter er vi naturligvis altid klar med rådgivning og vejledning. Vi har et faguddannet support team, der sidder klar til at hjælpe dig videre. Uanset om du søger hjælp til at vælge de rigtige vvs- og el artikler, er i tvivl eller har andre spørgsmål til os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7020 0049 eller skrive til os på e-mail info@elvvs.dk.

Fortrydelsesret:

Hos Elvvs yder vi to ugers fuld returret. Når du returnerer et produkt, så husk at medsende en fotokopi af din faktura. Vi trækker et 20% returgebyr fra, hvis en vare sendes retur efter to uger fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsgaranti:

Vi tilbyder to års fuld reklamationsret, og den dækker fra datoen for købet og omfatter fabrikations- samt materialefejl. Reklamationsretten er ikke gældende ved almindeligt slid eller forkert anvendelse.

Du finder os her:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 70200049
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: DK14
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ