Shipping to order 2018300292
Varenr.: DK15
139,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 111,20 DKK
stk.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: DK15
Enhed: stk.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage

Vi har solgt el-artikler samt VVS artikler siden 2001 på Elvvs.dk. Dette har givet os stor erfaring indenfor online salg, hvilket i dag kommer kunderne til gode i form af gode priser, hurtig levering og kompetent support.

Sortiment:

Vi gør os altid umage med at have produkter af høj kvalitet i vores sortiment:

  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning

Det er underordnet om du søger en ny højtryksrenser, et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig eller vandrør, så har vi det uden tvivl på hylderne, og til en god pris.

Pris Matchning:

Vi overvåger hele tiden markedets prisudvikling. Benyt vores prismatch (5%), såfremt du mod vores forventning skulle finde produktet billigere et andet sted, så giver vi dig ikke bare varen til den samme pris, som du har fundet varen til, vi giver dig yderligere 5% rabat. Find 'Prismatch' menupunktet, såfremt du ønsker mere information om, hvordan man gør brug af vores tilbud om prismatch, linket hertil finder du i bunden af siden.

Erhverv, offentlige virksomheder og privat:

Vi tilbyder salg til både offentlige virksomheder og erhverv samt private. Vi tilbyder en konto til virksomheder eller offentlige institutioner, og dette kan man ansøge om ved at gøre brug af linket hertil i bunden af siden.

Kontakt os såfremt du har spørgsmål, det samme gør sig gældende hvis du ikke kan finde det du leder efter eller har specielle ønsker. Vi kan skaffe næsten alt og laver gerne tilbud på de produkter du søger.

Vejledning:

Hos Elvvs.dk får du rådgivning og vejledning ved køb eller anvendelse af vores produkter. Vores faguddannede kolleger er klar til at hjælpe dig, så du kommer videre. Kontakt os hvis du er i tvivl om noget eller har andre spørgsmål til os, vi sidder klar på mailen og du kan også skrive til os på info@elvvs.dk. Du kan også ringe til os på telefon 70200049.

Returret:

Få 14 dages fuld fortrydelsesret når du handler hos Elvvs.dk. Returnerer du et produkt til os, så husk at tage en kopi af købsfakturen og send den med. Vi trækker et 20% returgebyr fra, hvis du sender en vare retur efter 14 dage fra datoen for modtagelsen.

Reklamationsret:

Vi giver dig 2 års reklamationsgaranti, som er gældende fra datoen for købet og dækker fabrikations- samt materialefejl. Reklamationsretten er ikke gældende ved forkert anvendelse eller almindeligt slid.

Du finder os her:

Netsalg EL og VVS ApS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Telefon: 70200049
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: DK15
Enhed: stk.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ