S&P TD250/100Z M/TIMER KANALVENTILATIONSKIT - Ø100MM
Varenummer: 9978864926

VentilationskitTD-kit leveres kompletmed ventilator, loftventil, flexibelslange og udv. gitter.

Udført i plast.230 V.
Motor med kuglelejer.
Let at montere.
 

4.229,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 3.383,20 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

VentilationskitTD-kit leveres kompletmed ventilator, loftventil, flexibelslange og udv. gitter.

Udført i plast.230 V.
Motor med kuglelejer.
Let at montere.
 

Vare nr.: 9978864926
EAN nr: 8413893128027
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Via vores webshop Elvvs.dk har vi forhandlet VVS- og el produkter siden starten i 2001. Dette har givet os stort kendskab med online salg, som i dag kommer vores kunder til gode i form af konkurrencedygtige priser, kompetent support og hurtig levering.

Sortiment:

Hos Elvvs.dk bestræber vi os på at have de bedste produkter i vores sortiment:

  • Værktøj
  • El artikler
  • Lyskilder
  • VVS artikler
  • Belysning

Om du søger et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser, vandrør eller lignende, så finder du det uden tvivl til en god pris hos os.

Prismatchning:

Vi holder konstant øje med markedspriserne. Finder du et produkt til en lavere pris et andet sted, så gør brug af vores 5% prismatch, så får du ikke kun produktet til den lavere pris, vi fratrækkker yderligere 5% i rabat. Find menupunktet 'Prismatch', såfremt du vil have flere oplysninger om, hvordan man gør brug af vores tilbud om prismatch, linket hertil finder du i bunden af siden.

Offentlige virksomheder, erhverv og privat:

Vi tilbyder både salg til offentlige virksomheder og erhverv samt private. Til offentlige institutioner eller erhvervsvirksomheder, tilbyder vi en kontoordning, som man kan ansøge om, ved at bruge menuen i bunden af siden.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du er i tvivl om noget, har specielle ønsker eller måske ikke kan finde det du leder efter i vores webshop. Få tilbud på det du søger - vi kan skaffe næsten alt.

Produktinformation:

Ønsker du vejledning og rådgivning i forbindelse med brugen eller selve købet af vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi har et faguddannet support team, der sidder klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt videre. Om du er i tvivl, søger hjælp til at vælge det rigtige, eller du har andet at spørge os om, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 70 200 049 eller på e-mail info@elvvs.dk.

Returret:

Få 2 ugers returret når du handler hos Elvvs.dk. Husk at tage en fotokopi af din faktura og vedlæg den, såfremt du sender en vare retur . Vi fratrækker et returgebyr på 20%, hvis et produkt sendes retur efter 14 dage fra datoen for modtagelsen.

Reklamationsret:

Alle vores varer er omfattet af 2 års reklamationsgaranti, som dækker materiale- og fabrikationsfejl, og den er gældende fra købsdatoen. Er der tale om forkert anvendelse eller almindeligt slid, så er reklamationsgarantien ikke gældende.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 702 000 49
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 9978864926
EAN nr: 8413893128027
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ