SYLVANIA PLS 9W/827 LYNX CF-SE, 2G7, KOMPAKTRØR
Spar 10% v/10 STK.
Varenummer: 8055256254
Pris ved 1 STK.: 40,00
Pris ved 10 STK.: 36,00
40,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 32,00 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 8055256254
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)

Vi har forhandlet VVS-produkter samt el produkter siden 2001 på Elvvs.dk. Dette har tilført os viden og stor erfaring med nethandel, hvilket i dag kommer vores kunder til gode i form af kompetent support, gode priser og hurtig levering.

Sortiment:

Indenfor følgende varegrupper er vi altid på forkant med at have de bedste produkter på hylderne:

  • Værktøj
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning
  • Lyskilder

Vi har det uden tvivl på hylderne til en skarp pris, og det uanset om du er på jagt efter vandrør, et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig eller en ny højtryksrenser.

Pris Match:

Vi holder nøje øje med prisudviklingen i markedet. Skulle du finde et produkt billigere et andet sted, så benyt vores prismatch på 5%, så får du ikke kun varen til den lavere pris, vi trækker yderligere 5% fra i rabat. I bunden af siden har vi et menupunkt, der hedder 'Prismatch', og her kan man få flere oplysninger om, hvordan man gør brug af tilbuddet.

Privat, offentlige og erhverv virksomheder:

Vi tilbyder salg til både private samt offentlige virksomheder og erhverv. Som firma eller offentlig institution kan vi tilbyde en kontoordning, og nederst på siden kan man finde et link til en ansøgning om en kontoordning.

Kan du ikke finde det du søger, har du specielle ønsker eller er du i tvivl om noget, så er du velkommen til at tage fat i os. Vi går langt for at få fat i de produkter du leder efter og vi giver dig gerne tilbud på det.

Rådgivning:

Hos Elvvs yder vi vejledning og rådgivning ved købet og brugen af vores produkter. Vores support team består udelukkende af faguddannede medarbejdere, som sidder parate til at hjælpe dig, så du kommer hurtigt videre. Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har spørgsmål, herunder hvis du vil være helt sikker på, at du vælger de korrekte el- eller VVS-artikler. Kontakt os på telefon 7020 0049 eller på e-mail info@elvvs.dk.

Fortrydelsesret:

Hos Elvvs tilbyder vi 14 dages fuld fortrydelsesret. Husk at vedlægge en kopi af din faktura, hvis du returnerer et produkt. Vi fratrækker et returgebyr på 20%, såfremt du returnerer en vare efter 14 dage fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsret:

Opstår der fejl, som skyldes forkert fabrikation eller dårlige materialer, så får du hos os 2 års reklamationsret, som er gældende fra købsdatoen på fakturaen. Man har dog ikke reklamationsgaranti på produkter, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Du finder os her:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Tlf: 70 200 049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 8055256254
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ