SYLVANIA PLS 7W/827 LYNX CF-SE, 2G7, KOMPAKTRØR
Spar 10% v/10 STK.
Varenummer: 8055256241
Pris ved 1 STK.: 37,00
Pris ved 10 STK.: 33,30
37,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 29,60 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 8055256241
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)

Hos Elvvs har vi forhandlet el-artikler samt VVS produkter via vores webshop siden 2001. Dette har tilført os viden og stort kendskab med salg online, som i dag kommer kunderne til gode i form af attraktive priser, hurtig levering og kompetent support.

Udvalg:

Vi bestræber os hele tiden på at have produkter af høj kvalitet i vores sortiment:

  • El artikler
  • VVS artikler
  • Værktøj
  • Belysning
  • Lyskilder

Mangler du et toilet, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser, vandrør eller installationskabler, så har vi det med stor sandsynlighed på hylderne til en attraktiv pris.

Pris-Match:

Vi holder nøje øje med markedets prisudvikling. Vil tilbyder prismatch (5%), hvor du tilbydes en vare - som du mod forventning har fundet billigere hos en af vores konkurrenter - til den lavere pris inklusive 5% rabat. Hvis du vil have mere information om prismatch-ordningen, så se nederst på siden og find menupunktet 'Prismatch'.

Erhverv, privat, og offentlige virksomheder:

Vi tilbyder både salg til private samt erhverv og offentlige virksomheder. Som virksomhed eller offentlig institution, tilbyder vi en konto, som man kan ansøge om, via menuen i bunden af siden.

Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget, har specielle behov eller måske ikke lige kan finde det du søger i vores Internetbutik. Vi udarbejder gerne et godt tilbud på de produkter du søger og vi kan næsten altid skaffe det.

Vejledning:

Hos os får du vejledning og rådgivning i forbindelse med køb eller anvendelse af vores produkter. Vores support team består udelukkende af faguddannede medarbejdere, som alle er parate til at hjælpe dig videre. Om du ønsker hjælp til at vælge det helt rigtige, er i tvivl eller har andet at spørge os om, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på e-mail info@elvvs.dk eller på telefon 7020 0049.

Fortrydelsesret:

Få 2 ugers fortrydelsesret når du handler hos Elvvs.dk. Sender du et produkt retur til os, så husk at tage en fotokopi af købsfakturen og vedlæg den. Vi trækker et 20% returgebyr fra, såfremt du returnerer en vare efter to uger fra datoen for modtagelsen.

Garanti:

Du får 2 års reklamationsgaranti, som er gældende fra datoen for købet og dækker fabrikationsfejl samt materialefejl. Reklamation er dog ikke gældende, såfremt der er tale om forkert anvendelse eller almindeligt slid.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 702 000 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 8055256241
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ