SYLVANIA PLS 5W/827 LYNX CF-SE, 2G7 KOMPAKTRØR
Spar 10% v/10 STK.
Varenummer: 8055256238
Pris ved 1 STK.: 37,00
Pris ved 10 STK.: 33,30
37,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 29,60 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 8055256238
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)

Vi har solgt el artikler og VVS-produkter siden 2001 på Elvvs.dk. Dette kommer i dag alle kunder til gode, da dette har tilført os stor erfaring med online salg, som betyder attraktive priser, faguddannet support og hurtig levering.

Udvalg:

Indenfor følgende produktkategorier gør vi os umage med at have produkter af høj kvalitet på hylderne:

  • Belysning
  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler
  • VVS artikler

Uanset om du leder efter et toilet, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser, installationskabler, vandrør eller lignende, så finder du det garanteret til en konkurrencedygtig pris hos os.

Pris Matchning:

Prisudviklingen i markedet er noget vi hele tiden overvåger. Benyt vores prismatch (5%), såfremt du skulle finde en vare billigere et andet sted, så tilbyder vi dig ikke bare varen til den lavere pris, som du har fundet produktet til, vi giver dig yderligere 5% i rabat. Hvis du ønsker flere oplysninger om prismatch-ordningen, så gå ned i bunden af siden og find 'Prismatch' menupunktet.

Privat, erhverv og offentlige virksomheder:

Vi sælger både til private samt offentlige virksomheder og erhverv. Til offentlige institutioner eller firmaer tilbyder vi en konto, og i bunden af siden kan du finde et link til en ansøgning om en kontoordning.

Finder du ikke lige det du leder efter, har du specielle behov eller er du i tvivl om noget, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kan næsten skaffe alt og laver gerne et tilbud på de varer du søger.

Produktinformation:

Hos Elvvs.dk yder vi rådgivning og vejledning ved købet og brugen af vores produkter. Vores support team består kun af faguddannet personale, som sidder klar til at hjælpe dig videre. Uanset om du er i tvivl, om du søger hjælp til at vælge de rigtige vvs- og el produkter eller har andre spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på email info@elvvs.dk eller ringe til os på telefon 7020 0049.

Fortrydelsesret:

Hos Elvvs yder vi 14 dages fuld returret. Husk at tage en fotokopi af din faktura og vedlæg den, såfremt du sender en vare retur til os. Returnerer du produkterne, efter 14 dage fra datoen for modtagelsen, fratrækker vi et returgebyr på 20%.

Garanti:

Skulle der opstå fejl, som skyldes dårlige materialer eller forkert fabrikation, så får du hos os 2 års garanti, som er gældende fra datoen for købet på din faktura. Man har dog ikke reklamationsret på varer, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Vores adresse er:

Netsalg EL og VVS APS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Tlf: 702 000 49
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 8055256238
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ