SYLVANIA PLS 11W/827 LYNX CF-SE, 2G7, KOMPAKTRØR
Spar 10% v/10 STK.
Varenummer: 8055256267
Pris ved 1 STK.: 42,00
Pris ved 10 STK.: 37,80
42,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 33,60 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 8055256267
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)

Via vores Internetbutik Elvvs.dk har vi forhandlet el- og VVS produkter siden 2001. Det kommer alle kunderne til gode da vi i dag kan tilbyde hurtig levering og produkter til konkurrencedygtige priser takket være mere end et årti's indsigt i el- og VVS-branchen.

Sortiment:

Hos Elvvs bestræber vi os på at have de bedste varer i vores sortiment:

  • Belysning
  • VVS artikler
  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler

Vi har det garanteret på hylderne til en konkurrencedygtig pris, og det uanset om du mangler energibesparende produkter til din bolig, vandrør, et toilet, installationskabler eller en ny højtryksrenser.

Pris-Match:

Markedets prisudvikling er noget vi konstant holder øje med. Skulle du finde en vare til en lavere pris hos en konkurrent, så benyt vores prismatch på 5%, så får du ikke kun produktet til den lavere pris, vi fratrækkker yderligere 5% i rabat. Find menupunktet 'Prismatch', såfremt du ønsker mere information om, hvordan du gør brug af vores prismatch-ordning, linket hertil finder du i bunden af siden.

Offentlige virksomheder, privat og erhverv:

Vi tilbyder salg til både erhverv og offentlige virksomheder samt private. Som offentlig institution eller virksomhed kan vi tilbyde en konto, og i bunden af siden kan man finde et link til en ansøgning om en konto.

Kontakt os hvis du er i tvivl om noget, det samme gør sig gældende hvis du ikke lige kan finde det du leder efter eller har specielle behov. Vi laver gerne tilbud på det du leder efter og vi kan som oftest skaffe det.

Vejledning:

Hos Elvvs yder vi vejledning og rådgivning ved købet og brugen af vores produkter. I vores support team sidder faguddannet personale klar til at hjælpe dig hurtigt videre. Kontakt os hvis du vil være helt sikker på du køber det rigtige eller har andre spørgsmål til os, vi sidder klar ved telefonerne på 70 20 00 49 og du kan også skrive en mail til os og sende den til info@elvvs.dk.

Fortrydelsesret:

Få 2 ugers fuld returret når du handler hos Elvvs. Venligst tag en kopi af din faktura og vedlæg den, såfremt du sender en vare retur . Returneres en vare efter 14 dage fra modtagelsesdatoen, fratrækker vi et returgebyr på 20%.

Reklamationsgaranti:

Vores varer er omfattet af to års reklamationsgaranti, som dækker fabrikations- og materialefejl, og den gælder fra datoen for købet. Reklamation gælder dog ikke, såfremt der er tale om almindeligt slid eller ved forkert anvendelse.

Du finder os her:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Telefon: 70 200 049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 8055256267
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ