PERFORM MEMBRANGENNEMFØRING MAX. Ø110 MM
Varenummer: 288071011
Perform membrangennemføring er fremstillet af 1,0 mm aluminiumsramme integreret i en speciel 2-komponent fleksibel gummimembran.
322,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 257,60 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER
Perform membrangennemføring er fremstillet af 1,0 mm aluminiumsramme integreret i en speciel 2-komponent fleksibel gummimembran.
Vare nr.: 288071011
EAN nr: 5709057208548
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 5-8 dage

Via vores Internetbutik Elvvs.dk har vi solgt el- og VVS artikler siden starten i 2001. Det kommer kunderne til gode da vi i dag kan tilbyde hurtig levering og produkter til en god pris takket være mange års kendskab til branchen.

Sortiment:

Det er vores mål at vores sortiment altid består af varer af høj kvalitet:

  • El artikler
  • Værktøj
  • VVS artikler
  • Belysning
  • Lyskilder

Det er underordnet om du søger en ny højtryksrenser, et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig eller vandrør, så har vi det uden tvivl på hylderne, og til en god pris.

Pris Matchning:

Hos Elvvs overvåger vi konstant markedspriserne. Drag fordel af vores prismatch (5%), såfremt du skulle finde et produkt til en lavere pris hos en konkurrent, så sælger vi dig ikke bare varen til den samme lave pris, som du har fundet produktet til, vi giver dig yderligere 5% rabat. Du kan læse om, hvordan du benytter dig af vores tilbud om prismatch under 'Prismatch' menupunktet nederst på siden.

Privat, erhverv og offentlige virksomheder:

Vi tilbyder både salg til erhverv og offentlige virksomheder samt private. Til offentlige institutioner eller virksomheder, kan vi tilbyde en konto, der kan ansøges om, ved at benytte menuen nederst på siden.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, specielle ønsker eller måske ikke kan finde det du leder efter i vores netbutik. Vi udarbejder gerne tilbud på det du leder efter og vi kan som oftest skaffe det.

Vejledning:

I forbindelse med selve købet eller anvendelsen af vores produkter er vi altid klar med rådgivning og vejledning. Vores faguddannede kolleger i support er klar til at hjælpe dig, så du kommer videre. Om du ønsker hjælp til at vælge det rigtige, er i tvivl eller har andre spørgsmål til os, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os på e-mail info@elvvs.dk eller på telefon 70 20 00 49.

Returret:

Hos Elvvs tilbyder vi to ugers fuld returret. Husk at medsende en kopi af købsfakturen, hvis du returnerer en vare. Vi fratrækker et returgebyr på 20%, hvis et produkt sendes retur efter to uger fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsret:

Du får to års reklamationsret, og den dækker fra datoen for købet og omfatter materialefejl samt fabrikationsfejl. Man har dog ikke reklamationsret på varer, hvis de har været anvendt forkert eller der er tale om almindeligt slid.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Netsalg EL og VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Tlf: 70200049
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 288071011
EAN nr: 5709057208548
Enhed: STK.
Min køb: 1,00
Leveringstid: 5-8 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ