Osram Dulux L De Luxe 36w/940 2G11 4pin kompaktrør
Spar 10% v/10 STK.
Varenummer: 5655049055
Pris ved 1 STK.: 75,00
Pris ved 10 STK.: 67,50
75,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 60,00 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 5655049055
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)

Via vores webshop Elvvs.dk har vi forhandlet el- og VVS artikler siden 2001. Det kommer kunderne til gode da vi i dag kan tilbyde hurtig levering og produkter til en god pris takket være mange års kendskab til VVS- og el-branchen.

Sortiment:

Indenfor følgende produktkategorier gør vi os umage med at have de bedste produkter i vores sortiment:

  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning
  • Lyskilder
  • Værktøj

Uanset om du søger en ny højtryksrenser, et toilet, installationskabler, vandrør eller energibesparende produkter til din bolig, så har vi det garanteret i vores sortiment, og til en skarp pris.

Pris Matchning:

Hos Elvvs.dk holder vi nøje øje med priserne i markedet. Vil tilbyder prismatch (5%), hvor du får en vare - som du mod vores forventning måtte have fundet billigere hos en af vores konkurrenter - til den lavere pris inklusive yderligere 5% rabat. Hvis du har brug for mere information om prismatch-ordningen, så gå ned i bunden af siden og find 'Prismatch' menupunktet.

Privat, offentlige og erhverv virksomheder:

Vi tilbyder både salg til erhverv og offentlige virksomheder samt private. Til erhvervsvirksomheder eller offentlige institutioner kan vi tilbyde en konto, og nederst på siden finder man et link til en ansøgning om en konto.

Du er velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du ikke kan finde det du søger i vores webshop eller hvis du har spørgsmål. Vi kan skaffe næsten alt og udarbejder gerne et tilbud på det du leder efter.

Vejledning:

Hos Elvvs.dk yder vi vejledning og rådgivning i forbindelse med købet og brugen af vores produkter. Vores support team består kun af faguddannede medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig videre. Tag fat i os hvis du er i tvivl om noget eller har andre spørgsmål til os, vi sidder klar på mailen og du kan også skrive til os på info@elvvs.dk. Du kan også ringe til os på telefon 70 200 049.

Returret:

Hos Elvvs tilbyder vi 14 dages fuld fortrydelsesret. Husk at tage en kopi af købsfakturaen og vedlæg den, såfremt du sender et produkt retur . Vi trækker et 20% returgebyr fra, såfremt du sender en vare retur efter 14 dage fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsgaranti:

Alle vores varer er omfattet af 2 års reklamationsgaranti, som dækker fabrikations- og materialefejl, og den er gældende fra datoen for købet. Såfremt der er tale om forkert anvendelse eller almindeligt slid, så gælder reklammationsretten ikke.

Du finder os her:

Netsalg EL & VVS APS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 70200049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 5655049055
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ