Osram Dulux L De Luxe 24w/954 2G11 4pin kompaktrør
Spar 10% v/10 STK.
Varenummer: 5655048616

Kompakt lysstofrør med 4 stifter og uden indbygget starter. 5 pulver.

Pris ved 1 STK.: 75,00
Pris ved 10 STK.: 67,50
75,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 60,00 DKK
STK.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

Kompakt lysstofrør med 4 stifter og uden indbygget starter. 5 pulver.

Vare nr.: 5655048616
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)

Siden 2001 har vi via vores webshop forhandlet VVS- og el produkter på Elvvs.dk. Dette kommer i dag kunderne til gode, da dette har tilført os stor erfaring med nethandel, som betyder konkurrencedygtige priser, kompetent support og hurtig levering.

Udvalg:

Når det kommer til følgende produktgrupper gør vi os umage med at have de bedste varer i vores sortiment:

  • Værktøj
  • Lyskilder
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning

Om du er på jagt efter et toilet, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser, vandrør eller lignende, så kan du uden tvivl finde det til en skarp pris hos Elvvs.dk.

Pris-Matchning:

Vi holder altid øje med priserne i markedet. Gør brug af vores prismatch (5%), såfremt du mod forventning skulle finde en vare billigere hos en konkurrent, så tilbyder vi dig ikke bare varen til den samme lave pris, som du har fundet produktet til, vi giver dig yderligere 5% i rabat. Nederst på siden finder du menupunktet 'Prismatch', og her kan man få nærmere information om, hvordan man gør brug af tilbuddet.

Privat, erhverv og offentlige virksomheder:

Vi tilbyder både salg til offentlige virksomheder og erhverv samt private. Som virksomhed eller offentlig institution, tilbyder vi en konto, der kan ansøges om, ved at benytte menuen nederst på siden.

Finder du ikke lige det, som du leder efter, har du specielle ønsker eller har du spørgsmål, så har du altid mulighed for at kontakte os. Få et godt tilbud på det du leder efter - vi kan skaffe næsten alt.

Vejledning:

I forbindelse med anvendelsen eller selve købet af vores produkter er vi naturligvis altid parate med vejledning og rådgivning. Vores faguddannede medarbejdere i support sidder klar til at hjælpe dig, så du kommer videre. Om du søger vejledning til at vælge det helt rigtige, er i tvivl eller har andre spørgsmål til os, så er du altid velkommen til at tage kontakt til os på email info@elvvs.dk eller på telefon 70 200 049.

Returret:

Du får 14 dages fuld returret når du handler hos Elvvs.dk. Når du sender et produkt retur, så husk at medsende en kopi af købsfakturaen. Vi trækker et 20% returgebyr fra, såfremt du returnerer et produkt efter 2 uger fra datoen for modtagelsen.

Garanti:

Vi tilbyder 2 års fuld reklamationsgaranti, som er dækkende fra datoen for købet og omfatter materiale- samt fabrikationsfejl. Såfremt der er tale om almindeligt slid eller forkert anvendelse, så er garantien ikke gældende.

Du finder os her:

Netsalg EL og VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 70 20 00 49
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 5655048616
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ