Osram Dulux L De Luxe 24w/940 2G11 4pin kompaktrør
Spar 10% v/10 STK.
Varenummer: 5655048632
Pris ved 1 STK.: 75,00
Pris ved 10 STK.: 67,50
75,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 60,00 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 5655048632
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)

Hos Elvvs.dk har vi forhandlet VVS-produkter og el-produkter via vores netbutik siden starten i 2001. Dette kommer i dag kunderne til gode, da dette har tilført os stort kendskab til salg online, som betyder hurtig levering, kompetent support og attraktive priser.

Sortiment:

Når det kommer til følgende produktkategorier er vi altid på forkant med at have produkter af høj kvalitet i vores sortiment:

  • VVS artikler
  • Belysning
  • Lyskilder
  • El artikler
  • Værktøj

Hvis du leder efter vandrør, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser eller et toilet, så har vi det garanteret i vores sortiment, og til en konkurrencedygtig pris.

Prismatch:

Markedets prisudvikling er noget vi hele tiden holder øje med. Skulle du finde en vare billigere et andet sted, så udnyt vores 5% prismatch, så får du ikke kun produktet til den lavere pris, vi fratrækkker yderligere 5% i rabat. Hvis du ønsker flere oplysninger om prismatch, så gå ned i bunden af siden og find menupunktet 'Prismatch'.

Offentlige virksomheder, privat og erhverv:

Vi tilbyder salg til både erhverv og offentlige virksomheder samt private. I bunden af siden finder du et link til vores ansøgning om konto, som er et tilbud til offentlige institutioner eller erhvervsvirksomheder

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du er i tvivl om noget, har specielle ønsker eller måske ikke lige finder det du søger i vores webshop. Vi udarbejder gerne tilbud på det du leder efter og vi kan som oftest skaffe det.

Produktinformation:

Søger du rådgivning og vejledning i forbindelse med selve købet eller brugen af vores produkter, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. I vores support team er faguddannet personale parate til at hjælpe dig videre. Kontakt os hvis du vil være helt sikker på du køber det rigtige eller har andre spørgsmål til os, vi er klar på mailen og du kan også skrive til os på info@elvvs.dk. Du kan også ringe til os på telefon 70 200 049.

Returret:

Hos Elvvs.dk yder vi 14 dages returret. Venligst tag en fotokopi af købsfakturaen og send den med, såfremt du returnerer et produkt til os. Returneres en vare efter 14 dage fra datoen for modtagelsen, fratrækker vi et returgebyr på 20%.

Reklamationsgaranti:

Alle vores varer er omfattet af to års garanti, som dækker materialefejl og fabrikationsfejl, og den er gældende fra datoen for købet. Garantien gælder ikke almindeligt slid eller forkert anvendelse.

Du finder os her:

Netsalg EL og VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Telefon: 70200049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 5655048632
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 5-8 dage
Incl. statsafgift: 1,80  (incl. moms)
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ