MÆRKEPEN BRITE-MARK SORT
Varenummer: 7797014412
Mærkepen Brite-Mark sort . Mærkepenne der kan anvendes på de fleste materialer. Vejrbestandig, 3 mm filt pen, hurtigtørrende, slidstærk og påvirkes ikke af uv-lys
122,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 97,60 DKK
stk.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER
Mærkepen Brite-Mark sort . Mærkepenne der kan anvendes på de fleste materialer. Vejrbestandig, 3 mm filt pen, hurtigtørrende, slidstærk og påvirkes ikke af uv-lys
Vare nr.: 7797014412
EAN nr: 5709894621005
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage

Siden 2001 har vi via vores webshop forhandlet el- og VVS artikler på Elvvs.dk. Det kommer vores kunder til gode da vi i dag kan tilbyde produkter til gode priser og hurtig levering takket være mange års erfaring i el- og VVS-branchen.

Udvalg:

Hos Elvvs.dk bestræber vi os på at have varer af høj kvalitet på hylderne:

  • Værktøj
  • Lyskilder
  • El artikler
  • VVS artikler
  • Belysning

Mangler du vandrør, installationskabler, et toilet, energibesparende produkter til din bolig eller en ny højtryksrenser, så har vi det med stor sandsynlighed i vores udvalg til en attraktiv pris.

Pris-Matchning:

Vi holder nøje øje med markedets prisudvikling. Udnyt vores 5% prismatch, såfremt du skulle finde produktet billigere et andet sted, så giver vi dig ikke bare produktet til den lavere pris, som du har fundet produktet til, vi giver dig yderligere 5% i rabat. Hvis du har brug for mere information om prismatch, så gå ned i bunden af siden og find 'Prismatch' menupunktet.

Erhverv, privat, og offentlige virksomheder:

Vi sælger både til offentlige virksomheder og erhverv samt private. Vi tilbyder en kontoordning til offentlige institutioner eller virksomheder, og dette kan man ansøge om ved at gøre brug af linket hertil i bunden af siden.

Skriv eller ring til os hvis du har spørgsmål, det samme gælder hvis du ikke lige kan finde det du leder efter eller har specielle behov. Få tilbud på de varer du står og mangler - vi skaffer næsten alt.

Vejledning:

I forbindelse med selve købet eller anvendelsen af vores produkter er vi naturligvis altid parate med vejledning og rådgivning. Vores support team består kun af faguddannet personale, som er klar til at assistere dig, så du kommer hurtigt videre. Uanset om du søger hjælp til at vælge de rigtige vvs- og el produkter, er i tvivl eller har andre spørgsmål til os, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 70 20 00 49 eller skrive til os på e-mail info@elvvs.dk.

Returret:

Få 2 ugers fuld returret når du handler hos Elvvs.dk. Når du returnerer et produkt, så husk at medsende en kopi af købsfakturaen. Vi fratrækker et returgebyr på 20%, hvis en vare sendes retur efter 14 dage fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsgaranti:

Vores varer er omfattet af to års garanti, som dækker materiale- og fabrikationsfejl, og den gælder fra datoen for købet. Reklamationsgarantien er ikke gældende ved almindeligt slid eller forkert anvendelse.

Her kan du finde os:

Netsalg EL og VVS ApS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Telefon: 70200049
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 7797014412
EAN nr: 5709894621005
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ