LYSRØR F 6W/133
Varenummer: 8051000132
24,00 DKK pr. STK.
Se pris uden moms Pris uden moms 19,20 DKK
STK.
Info
Om os
ANMELDELSER
Vare nr.: 8051000132
EAN nr: 5410288000138
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 12,79  (incl. moms)

Via vores Internetbutik Elvvs.dk har vi forhandlet VVS- og el produkter siden starten i 2001. Det kommer vores kunder til gode da vi i dag kan tilbyde produkter til gode priser og hurtig levering takket være mere end et årti's kendskab til VVS- og el-branchen.

Udvalg:

Hos Elvvs.dk bestræber vi os på at have de bedste varer på hylderne:

  • El artikler
  • VVS artikler
  • Værktøj
  • Belysning
  • Lyskilder

Uanset om du mangler vandrør, installationskabler, energibesparende produkter til din bolig, en ny højtryksrenser eller et toilet, så har vi det garanteret i vores sortiment, og til en skarp pris.

Pris Matchning:

Hos Elvvs.dk overvåger vi hele tiden markedspriserne. Skulle du finde et produkt billigere et andet sted, så gør brug af vores prismatch på 5%, så sælger vi ikke kun produktet til den lavere pris, vi trækker yderligere 5% fra i rabat. Du kan se, hvordan du benytter dig af vores prismatch-ordning under 'Prismatch' menupunktet nederst på siden.

Privat, offentlige og erhverv virksomheder:

Vi tilbyder salg til både private samt offentlige virksomheder og erhverv. Vi tilbyder en kontoordning til erhvervsvirksomheder eller offentlige institutioner, og dette ansøger man om ved at gøre brug af linket hertil nederst på siden.

Du har altid mulighed for at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget, har specielle behov eller måske ikke lige finder det du søger i vores Internetbutik. Vi kan næsten skaffe alt og udarbejder gerne tilbud på de varer du leder efter.

Vejledning:

Ønsker du rådgivning og vejledning i forbindelse med selve købet eller brugen af vores produkter, så er du altid velkommen til at sende en email eller ringe til os. I vores support team sidder faguddannede kolleger klar til at hjælpe dig videre. Kontakt os hvis du er i tvivl om noget eller har andre spørgsmål til os, vi sidder klar på mailen og du kan også skrive til os på info@elvvs.dk. Du kan også ringe til os på telefon 70 200 049.

Fortrydelsesret:

Få to ugers fuld fortrydelsesret når du handler hos Elvvs.dk. Når du sender et produkt retur, så husk at vedlægge en kopi af købsfakturaen. Vi trækker et 20% returgebyr fra, hvis du sender et produkt retur efter 14 dage fra modtagelsesdatoen.

Reklamationsret:

Alle vores varer er omfattet af to års reklamationsret, som dækker materialefejl og fabrikationsfejl, og den gælder fra købsdatoen. Man har dog ikke reklamationsret på varer, hvis der er tale om almindeligt slid eller de har været anvendt forkert.

Du finder vores kontaktoplysninger her:

Netsalg EL & VVS ApS
Bredgade 20
DK-4653 Karise
Telefon: 70200049
Mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 8051000132
EAN nr: 5410288000138
Enhed: STK.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Incl. statsafgift: 12,79  (incl. moms)
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ