LINESTRARØRSFATNING UDEN AFBRYDER
Varenr.: 5649906706

Fatning til 1 soklede LINESTRA rør (grå)


Typebeskrivelse:
LINESTRAFATNING U/AF
Kapslingsklasse:
IP
Fabrikant: OSRAM
67,00 DKK pr. stk.
Se pris uden moms Pris uden moms 53,60 DKK
stk.
Beskrivelse
Info
Om os
ANMELDELSER

Fatning til 1 soklede LINESTRA rør (grå)


Typebeskrivelse:
LINESTRAFATNING U/AF
Kapslingsklasse:
IP
Fabrikant: OSRAM
Vare nr.: 5649906706
EAN nr: 4050300018638
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Typebeskrivelse:
LINESTRAFATNING U/AF
Kapslingsklasse:
IP
Fabrikant: OSRAM

Vi har forhandlet el-artikler og VVS-produkter siden 2001 på Elvvs.dk. Det kommer kunderne til gode da vi i dag kan tilbyde produkter til en god pris og hurtig levering takket være mange års erfaring i el- og VVS-branchen.

Sortiment:

Når det kommer til følgende produktgrupper gør vi os umage med at have de bedste varer på hylderne:

  • VVS artikler
  • Belysning
  • Lyskilder
  • Værktøj
  • El artikler

Vi har det garanteret på hylderne til en attraktiv pris, og det uanset om du søger energibesparende produkter til din bolig, vandrør, en ny højtryksrenser, et toilet eller installationskabler.

Pris Match:

Vi holder konstant øje med markedspriserne. Finder du en vare til en lavere pris et andet sted, så gør brug af vores prismatch på 5%, så får du ikke kun varen til den lavere pris, vi fratrækkker yderligere 5% i rabat. Hvis du vil have flere oplysninger om prismatch-ordningen, så gå ned i bunden af siden og find menupunktet 'Prismatch'.

Offentlige virksomheder, privat og erhverv:

Vi tilbyder både salg til offentlige virksomheder og erhverv samt private. Som offentlig institution eller firma, tilbyder vi en konto, der kan ansøges om, via menuen nederst på siden.

Finder du ikke hvad du søger i vores webshop eller har du specielle behov, så har du altid mulighed for at skrive eller ringe til os. Vi laver gerne et tilbud på de produkter du søger og vi kan næsten altid skaffe det.

Rådgivning:

Hos Elvvs.dk yder vi vejledning og rådgivning i forbindelse med køb og brug af vores produkter. Vores faguddannede medarbejdere i support er klar til at assistere dig, så du kommer videre. Kontakt os hvis du er i tvivl om noget eller har andet at spørge os om, vi er klar ved telefonerne på 70200049 og du kan også skrive en email til os og sende den til info@elvvs.dk.

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler hos Elvvs.dk. Når du returnerer en vare til os, så husk at vedlægge en fotokopi af din faktura. Returneres en vare efter 2 uger fra datoen for modtagelsen, trækker vi et returgebyr på 20% fra.

Reklamationsgaranti:

Vores produkter er omfattet af 2 års garanti, som dækker materialefejl og fabrikationsfejl, og den er gældende fra købsdatoen. Reklamation er dog ikke gældende, såfremt der er tale om almindeligt slid eller ved forkert anvendelse.

Her kan du finde os:

Netsalg EL og VVS ApS
Bredgade 20
4653 Karise
Tlf: 70 200 049
E-mail: info@elvvs.dk

Produktdata
Vare nr.: 5649906706
EAN nr: 4050300018638
Enhed: stk.
Min køb: 1
Leveringstid: 1-3 dage
Kontakt os
0.0 ud af 10 baseret på 0.000 anmeldelser
MERE FRA SAMME KATEGORI
ANDRE KØBTE OGSÅ